Van itt olyan, aki orokbe adta a babajat? Segitsen legyszives.

Figyelt kérdés

30 hetes kismama vagyok, amikor kiderult hogy babat varok, a parom azt mondta, nem akarja, ennek ellenere en megtartottam.

Veglegesen tegnap szakitottunk, azt hittem ennyi ev utan meg tudjuk egyutt oldani.

Segitsegem semmi nincs, sok tartozasom es hitelem van.

Akkor megis ugy gondoltam, hogy meg tudom oldani, mara viszont vilagosan latom hogy semmi segitsegem nincs, es valahogy eszembe sem jutott hogy a parom es en szetmegyunk, remeltem, hogy elojonnek benne az erzesek.

Nincs hol laknom, nincs kihez fordulnom, nincs munkam, semmirol fogalmam sincs, hogyan lesz.

Mit kell tudni az orokbeadasrol? Azonkivul, amit a neten olvasok rola. Engem a lelki resze erdekel.

30 hetes vagyok, es eddig csak egy kis zacsko ruhaja van, azt is ajandekba kaptam.

Semmije nincs meg. Napok ota ez jar a fejemben, hogy nagyon sok csalad van, aki nagyon vagyik babara, es mar evek ota uresen all nekik a babaszoba, varva arra, hogy vegre kapjanak egyet.

Remelem ir olyan is, aki nem lehurrog, hanem segit par szoval.

Nem tudom akkor lettem volna rosszabb ember, ha elvetetem, vagy most, ha odaadom egy szereto csaladnak, lelkiismeretem es buntudatommal elve egesz eletemben.

A semmi segitseget tenyleg ugy kell erteni, hogy nulla.

Nincs egy baratom se, a szuleim sem segitenek, sot, nem is engedik hogy hazamenjek a szakitas utan.

Mit tehetnek?

2013. dec. 6. 09:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
Nekem az a furcsa, hogy ha nem fejlődik korához képest a baba, az orvos két héttel elnapolja a szülés várható idejét. Ilyen előrehaladott terhességnél már nem korrigálnak, hanem figyelik a babát, méhlepényt, áramlást mindent amit csak lehet, hogy miért nem növekszik, van-e a gond a tápanyag- vagy oxigénellátással.
2014. jan. 19. 01:41
 72/76 A kérdező kommentje:

sziasztok! elnezest hogy nem irtam kedves valaszolo, aki felajanlotta a babakocsit, tenyleg korhazban voltam, vegul januar 24-en szuletett 48 centivel es 2460 grammal, tenyleg eleg picike lett. :)

a babakocsis feajanlast es minden mast is nagyon koszonok mindenkinek, vegul a szuleim voltak az elsok, akik megenyhultek, igy megkaptam a hianyzo babakocsit is, de meg egyszer koszonom!! sajnos rossz szivhang miatt csaszar lett, de mar mikor meglattam, tudtam, hogy nem is tudtam volna orokbeadni, azota ez csak erosodott, o az egyetlen aki szamit nekem :))

2014. febr. 4. 21:29
 73/76 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Nagyon sok boldogságot a picihez! :)
2014. febr. 4. 21:45
 74/76 anonim ***** válasza:
De jóóóóó. Vigyázzatok magatokra! Már otthon vagytok?
2014. febr. 4. 21:54
 75/76 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2014. febr. 5. 11:35
 76/76 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :)

Akkor most a szüleid befogadtak Benneteket?

2014. febr. 5. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!