Van itt olyan, aki orokbe adta a babajat? Segitsen legyszives.
30 hetes kismama vagyok, amikor kiderult hogy babat varok, a parom azt mondta, nem akarja, ennek ellenere en megtartottam.
Veglegesen tegnap szakitottunk, azt hittem ennyi ev utan meg tudjuk egyutt oldani.
Segitsegem semmi nincs, sok tartozasom es hitelem van.
Akkor megis ugy gondoltam, hogy meg tudom oldani, mara viszont vilagosan latom hogy semmi segitsegem nincs, es valahogy eszembe sem jutott hogy a parom es en szetmegyunk, remeltem, hogy elojonnek benne az erzesek.
Nincs hol laknom, nincs kihez fordulnom, nincs munkam, semmirol fogalmam sincs, hogyan lesz.
Mit kell tudni az orokbeadasrol? Azonkivul, amit a neten olvasok rola. Engem a lelki resze erdekel.
30 hetes vagyok, es eddig csak egy kis zacsko ruhaja van, azt is ajandekba kaptam.
Semmije nincs meg. Napok ota ez jar a fejemben, hogy nagyon sok csalad van, aki nagyon vagyik babara, es mar evek ota uresen all nekik a babaszoba, varva arra, hogy vegre kapjanak egyet.
Remelem ir olyan is, aki nem lehurrog, hanem segit par szoval.
Nem tudom akkor lettem volna rosszabb ember, ha elvetetem, vagy most, ha odaadom egy szereto csaladnak, lelkiismeretem es buntudatommal elve egesz eletemben.
A semmi segitseget tenyleg ugy kell erteni, hogy nulla.
Nincs egy baratom se, a szuleim sem segitenek, sot, nem is engedik hogy hazamenjek a szakitas utan.
Mit tehetnek?
Ez a neveloszulos dolog hogyan mukodik?
Latogathatnam amikor szeretnem?
Es papiron mikor fognak alkalmasnak nyilvanitani arra, hogy visszakaphassam a kisfiamat?
Ha mindenemet elrendeztem es lesz hol laknom?
Utolsó vagyok, eszembe jutott még egy - két dolog.
Nem ismerem a ház / lakás adottságait, esetleg albérlőt nem tudnál odafogadni? Az egy kis pénz.
Vagy ha eltudnád adni az ingatlant, a pénzt betennéd a bankba, hadd kamatozzon, és Ti mennétek albérletbe.
Ezen kívül a volt párod köteles az adósság / hitel rá eső részét törleszteni, de lehet, hogy a rezsibe is be kell szállnia, ha közös a tulajdon, még akkor is, ha nem lakik ott. Meg kéne kérdezned egy ügyvédet.
Sajnos ez nem lakashitel. Alberletben laktunk eddigis, ez szemelyi es folyoszamlahitel, es hitelkartya, osszevonva.
Amig dolgoztam nagyon jol haladtam a torlesztessel, de igy nem fog menni.
Csak a csoda segithet.
Igen o azt mondta fizet, talan meg 20ezret is, de abbol sem tudok lakast fizetni, babat ellatni.
Miert nagyon gaz az anyaotthon?
[link] (lehet nem nyitja meg közvetlen innen, de ha bemásolod felülre, működik)
Ezen az oldalon névtelenül tehetsz fel kérdéseket az Anyaotthonnal kapcsolatban. Az ottlakás úgy tudom, nem ingyenes, valamennyit kell fizetni, ezen kívül apai beleegyezés is kell hozzá. Azért gáz, mert közös a fürdőhelyiség, meg gyakoriak a lopások. És ki tudja, milyen szobatársat fogsz ki. Utóbbiakat csak úgy hallottam, nem tudom, hogy mennyi a valóságtartalma.
Nagyon sajnálom a helyzetedet, és nem tudok sok újat írni.
De nem értem, hogy gondolja az apuka, hogy az újszülött csecsemőt kéthetente pár órára adja oda az anyukájának? Egy újszülött csecsemőt?? Aki 2 óránként szopik, akinek ÁLLANDÓAN szüksége van az anyukájára?? Ki fogja gondozni, etetni, felkelni hozzá, tisztába tenni, stb.? Ha ő dolgozik?
A kötődési problémákról nem is beszélve...a saját gyerekét akarja egy életre tönkretenni? Bizonyított tény, hogy a legtöbb mentális és lelki betegség gyökere korai anya-gyerek kapcsolat problémáiból ered! Borzasztóan fontos a 0-3 év, szinte minden ott dől el! Nem értem, ha neki viszonylag rendezettek a körülményei (ha jól vettem ki a szavaidból, van hol laknia, a baba nagyszüleinél), nem tudja a saját gyerekét az édesanyjával, azaz Veled együtt magához venni?? Vagy a nagyszülők? Könyörgöm, a SAJÁT GYEREKE jövőjéről és lelki épségéről van szó! Nem kell együtt lennetek mint férfi és nő, de nem igaz, hogy inkább elszakítja az újszülött gyerekét a saját édesanyjától, akire biológiailag, fizikailag és érzelmileg is szüksége van, minthogy segítsen? Bocs, de ezen ki vagyok akadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!