Miert akarjak ennyire ratolni az orokbefogadokra a “roma” szoval c gyereket?
Egyertelmuen elmondtuk tobbszor, hogy nem akarunk, tobb generacion at meg egy tejeskave szinu rokonunk sincs, nem akarunk fekete gyereket, nem rasszistak vagyunk, hanem azert a csaladra hasonlito gyerekre vagyunk, akire ranez az utcan az ember es nem ugy nez ki, mintha a szomszed gyereket kisergetnenk, hanem aki belolunk is lehetne.
Nagyon zavar, hogy az osszes ember a hivatalba a cigany gyerekre akar rabeszelni es az elfogadasrol papolnak, amikor egyertelmuen nem akarunk semmilyen mas etnikumot, aki kilog a csaladbol. Nyilvan, ha pl az egyik szulom vagy nagyszulon c lenne, akkor mas lenne a helyzet, de a mi hofeher csaladunkba jotekonysagnak erzem az idegen rasszu gyereket, pedig mi tenyleg csak csaladot akarunk es nem a kisebbsegi probleman segiteni az orszagban….
Tudom hogy az orokbefogadhato gyerekekbol mindig tobb a c, de megis rohadt idegesito, hogy szinte eroszakkal probaljak meg “eladni” ezeket a gyerekeket
Na pont ilyen sílusban adta magàt elő az ügyintéző tesóméknak is.
Ilyenkor kérdeznêm meg hogy a megnyilvânulâsaink alapjàn, ki is a rasszista?
Ilyenkor kérdeznêm meg hogy a megnyilvânulâsaink alapjàn, ki is a rasszista?
természetesen az, aki bőrszint szerint válogat a gyerekek között. Aki ilyen finnyás, az nem is érdemli meg hogy gyereket kapjon, mert nem is szeretné igazán csak cukcsin mutatna az instán hozná a lajkokat.
Te egy igazi elborult elme vagy ha ezt komolyan gondolod!
Nagyon sajnàlom hogy olyan traumàk értek az életben hogy màsokról csak a legrosszabbat feltételezed.
Közben pedig Te vagy a legelőítéletesebb ember a hozzàszólók közül.
Sajnâlom
#9 vagyok, egy fontos dolgot elfelejtettem leírni.
Az az ismerős család természetesen nemcigány gyerekeket kapott. Azt nem tudom, hogy igényként ezt előre megjelölték-e, vagy akkoriban mi volt ennek a rendje.
Szóval újszülött, makkegészséges, nemcigány gyereket is lehet kapni. És nem 10 évet vártak rá, hanem talán 2 évet onnantól, hogy örökbefogadásra alkalmasnak nyilvánították őket. Mindez kb. 15 éve történt Budapesten.
"14 miért? mert nálatok csak a kis Adolfnak van helye?"
Nem vagyok német b+. Ha egyszer hányingerrel nézek a cigányokra, nem fogadnék örökbe tőlük egy babát sem. Ha hisztizel érte, ha nem. Rondának tartom őket. A testszaguk is más. Utálom az indiai típusú rasszt. Pl. Egy ázsia ellen nem lenne kifogásom. Jogom van azt utálni, amit akarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!