Ha orokbefogadok egy gyereket rám fog hasonlítani vagy az
igazi szüleire?
Figyelt kérdés
Nem külsőre gondolok.
Hanem személyiség, stb
2017. júl. 11. 23:08
1/7 anonim válasza:
A biológiai szuleire, nagyszuleire
2017. júl. 11. 23:14
2/7 anonim válasza:
Szemelyisegre is valamennyit toluk fog orokolni, pl az anyja makacsságát es apja gondolkodását!*
Attól h te neveled a génjeiben ilyesmik maradhatnak.
2017. júl. 11. 23:14
3/7 anonim válasza:
Olyan lesz, ahogy te neveled. Amilyen értékeket te nevelsz belé. Engem is örökbefogadtak, a szülőanyámmal való találkozás során bizonyosult bennem teljesen, hogy én egyáltalán nem az ő gyereke vagyok, mert semmiben sem hasonlítok rá.
Nem tudom mi van még a stb. alatt, de a személyisége formálódása tőled és a környezetétől fog függni.
2017. júl. 11. 23:17
4/7 anonim válasza:
Nyilván sokat számít, kiktől származik (vérmérséklet pl.), hogy aki megszülte, mikkel károsította magát terhesség alatt, a felmenőitől is örökölhet sok mindent. Persze rengeteget számít, hogy te hogy neveled, de akkor is lesz egy alap természete, amit hozott magával. Pl. van, aki a terhesség során pajzsmirigy alulműködésben szenved, nem kap rá gyógyszert időben, így károsodik a magzat, ami sokszor 2-3 éves korban derül csak ki (autizmus). Rengeteg szellemileg visszamaradott gyereknél csak iskolás korra jön elő, mi is a baj.
2017. júl. 11. 23:21
5/7 anonim válasza:
A szomszedomek orokbe fogadtak egy kislanyt 8 honaposan, es iskolas koraban jottek elo komoly problemak, tanulasi nehezseg, viselkedes zavar.
2017. júl. 11. 23:23
6/7 anonim válasza:
A genetikának és a nevelésnek is van benne szerepe egyaránt.
2017. júl. 11. 23:35
7/7 anonim válasza:
Nyilván rengeteget számít a saját személyisége, amivel születik. Nem kell, hogy a szüleire hasonlítson, lehet teljesen egyedi is.
De azért a nevelésnek is nagy szerepe van, de alapdolgokat, pl. vérmérséklet nem tudsz megváltoztatni, az van és kész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!