Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhes vagyok és meghalt a...

Eszterka8 kérdése:

Terhes vagyok és meghalt a párom, hogyan tovább? 14 hetes kismama vagyok, igazi szerelemgyermek van a pocimban, annyira vártuk. és 3 hete mintha kitörölték volna az életem.

Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 23:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%

Őszinte részvétem!

Nme lesz könnyű, de most már meg kell szülni a babát, és biztos nagyon jó anyukája leszel.

A fájdalom enyhülni fog, és tudom, most nem hiszed, de lesz még párod.

2015. aug. 19. 23:41
 2/11 anonim válasza:
80%
Részvétem... Kikell tartanod minden nehézség ellenére, ne hagyd hogy uralkodjon rajtad a fájdalom. Nehéz lesz ez tény, de akkor is kibírod!!!! A gyermek néhány hónapon belül pedig hatalmas örömöt fog okozni, szeresd úgy mint senki mást, adj meg neki mindent amit tudsz!
2015. aug. 19. 23:42
 3/11 anonim ***** válasza:
36%
Reszvetem! Meg lehet kerdezni miert halt meg a parod?
2015. aug. 20. 00:07
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
Kitartás kívánok neked! Hidd el, minden rendben lesz. Ne ess kétségbe, az életed nem törölték ki. A gyermekedben tovább él a párod. És az hogy szerelemgyerek, csodálatos.
2015. aug. 20. 00:08
 5/11 anonim válasza:
56%
Részvétem! Ha esetleg aggódál a gyerek jövője miatt, hogy nagyon hiányozni fog neki az apja... Ha hall majd szép történeteket, néha kicsit szomorú lesz, de büszke is, hogy ilyen apukája volt!
2015. aug. 20. 00:54
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Agyvérzést kapott. 28 éves volt. Másfél hét mélyaltatás után nem ébredt fel. Annyira hiányzik. Annyira szerettük egymást.
2015. aug. 20. 09:47
 7/11 anonim ***** válasza:
49%

Sajnálom...

3 hete halt meg?

2015. aug. 20. 15:03
 8/11 anonim válasza:
82%

Először is őszinte részvétem. Hogy hogyan tovább azt senki nem fogja tudni megmondani neked. Sajnos ez mindenkinél teljesen más. Ha megszületik a kisbaba biztos hogy benne fogod látni a párod ez lehet hogy jó lesz neked de sajnos az is lehet hogy fájni fog egy ideig. Nagyon fogod szeretni ez biztos.

Őszintén szólva csak annyit tudok kívánni neked hogy tarts ki minden áron mert neked van miért. Vagyis kiért hiszen a babának kellesz!!!

Remélem sokkal jobban fog menni neked ez az úgynevezett gyászmunka, gyászfolyamat mint nekem. Mert nekem 9 éve halt meg a barátnőm és a mai napig sem tudtam túltenni magam rajta. Rémálmok, szüntelen hiányérzet.... Pontosan tudom min mész keresztül. Kitartás!

Elfelejteni sosem fogod inkább úgy mondom hogy megtanulsz élni nélküle.

2015. aug. 21. 20:38
 9/11 A kérdező kommentje:
20 napja halt meg. De olyan minden mintha megállt volna az idő. Minden üres, és fáj. Persze tudom, hogy a babára kell gondolnom már, de semmire se tudok.
2015. aug. 25. 08:53
 10/11 anonim ***** válasza:
19%
Ez termeszetes,hogy igy eled meg. Gyaszolj,es majd megnyugszik a lelked. Amikor eljon az ido,lesz egy uj parod,aki nagyon fog szeretni,es a baba orok emlek lesz!
2015. aug. 25. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!