Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Örökbeadás, örökbefogadás » 8 éves gyereknek mit mondjunk,...

8 éves gyereknek mit mondjunk, hová tűnt a testvére?

Figyelt kérdés

3 gyerekünk van, ami nagy felelőtlenség volt, ma már látom. Rengeteg beúszott hitelünk is van, ami szintén nagy hiba volt.

Egyszerűen képtelenek vagyunk hónapról hónapra kijönni a bevételeinkből. Az albérlet, a hitelek és a rezsi szinte mindent elvisz. És még a legkisebb kicsi, de később már ő is nagyon sokba fog kerülni. Egyszerűen könnyebben lehetnénk 2 gyerekkel, így én bármennyire is fáj, lemondanék róla. 1 éves, biztos vagyok benne, hogy hamar családra találna, minket is hamar elfelejtene még és talán esélye lenne egy normális életre, ahol nem kell visszatenni a polcra a sajtot, ha új cipőre van szükség.

A férjem nem szeretné, de próbálom meggyőzni, mert a babánk érdeke is ez.

Viszont a legnagyobb fiunk 8 éves. Mit mondjak neki? Hol a testvére? Nem akarom hogy azt higgye, hogy ő is kikerül a családból, mert ha csak nem csúszunk lejjebb és a gyámügy nem veszi el őket, én nem tudnék tőle megválni.

2023. máj. 13. 11:30
 191/224 anonim ***** válasza:
93%

190:

Irónia... :)

Egyébként biztos jön majd a kifogás, hogy az iskola meg az ovi pont útba esik a férjének munkába jövet-menet, csak a bölcsi van kétnapi járásra az ellenkező irányba...

2023. máj. 15. 23:40
 192/224 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem dolgozol?
2023. máj. 16. 04:53
 193/224 anonim ***** válasza:
100%

Ingyen laptopot tudtatok szerezni, de támogatást, ingyen/olcsó gyerekcuccokat, semmit. Aha. Oké. Kinek mi. Csak azt nem értem, ha van olyan ismerősötök, akitől LAPTOPOT kaptok, akkor nincs olyan, akitől mondjuk a gyereknek használt, már nem kellő cipőt? Te mondtad, hogy pár havonta szétkoptatja őket, arra jó a nem olyan szép, elhasznált cucc is.

De az nincs, ébi 25 pár új cipő kell. Oksa.

2023. máj. 16. 18:44
 194/224 anonim ***** válasza:
89%
Évente kb. gyerekeknek (maximum) 4 cipő, felnötteknek 2 (de egy is jó egy évig simán). tehát 14-16cipő
2023. máj. 16. 21:01
 195/224 anonim ***** válasza:
93%
Csak nem fog használt cipőt venni, amikor el lehet adni a legkisebb gyereket is. Aztán majd ha tovább nő az infláció meg az igények, akkor el lehet adni a másodikat és az elsőt is szép sorban, és végre lesz pénz színházra.
2023. máj. 16. 21:41
 196/224 anonim ***** válasza:
100%

"Jó lehet olyan biztonságban élni, ahol az ember annyira vak, hogy azt sem látja meg mennyien élnek napról napra."

Igazad van! De hányan adják le a gyereküket, csak amiatt, mert nem úgy állnak anyagilag?

De most is csak rinyálsz, hiába írtál egy keserű mantrát, most erre mit mondhatnánk?

2023. máj. 17. 15:58
 197/224 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem meg a legnagyobb gyerekedtől szabadulj meg. Ő kerül a legtöbbe. A kicsiknek minimum 8 éves korukig lesz cipő ruha stb...
2023. máj. 17. 16:34
 198/224 anonim ***** válasza:
89%
Vagy szülj még egyet és akkor soha többé nem kell szja-t fizetned. Ha túl sokat eszik, még mindig ki lehet tenni ingyen elvihetőnek.
2023. máj. 17. 21:29
 199/224 A kérdező kommentje:

Nincs laptopunk. Egy ezer éves asztali gépünk van. Férjem ismerőse adta. Gyereke nincs, így gyerekruhákat nem tud adni.

Keresek munkát, de a középső fél egyig van oviban. Nagyon kevés munkahely alkalmaz 4 órában. Ahonnan szülni jöttem el, nem alkalmaz úgy. Ráadásul a 8 óra sem lenne meg, mert mire három gyereket lepasszolok, már elmúlt 8 óra, mire beérek munkába (ha közelben találnék) már fél 9. És délben el kellene indulnom érte.

2023. máj. 18. 06:12
 200/224 anonim ***** válasza:
88%

Korábban kell vinni a gyerekeket,és a középső marad du-ig az oviba.

Az ém gyerekeim már 6.30kor ott vannak oviba suliba és utolsóként jönnek haza. Ez van.

2023. máj. 18. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!