8 éves gyereknek mit mondjunk, hová tűnt a testvére?
3 gyerekünk van, ami nagy felelőtlenség volt, ma már látom. Rengeteg beúszott hitelünk is van, ami szintén nagy hiba volt.
Egyszerűen képtelenek vagyunk hónapról hónapra kijönni a bevételeinkből. Az albérlet, a hitelek és a rezsi szinte mindent elvisz. És még a legkisebb kicsi, de később már ő is nagyon sokba fog kerülni. Egyszerűen könnyebben lehetnénk 2 gyerekkel, így én bármennyire is fáj, lemondanék róla. 1 éves, biztos vagyok benne, hogy hamar családra találna, minket is hamar elfelejtene még és talán esélye lenne egy normális életre, ahol nem kell visszatenni a polcra a sajtot, ha új cipőre van szükség.
A férjem nem szeretné, de próbálom meggyőzni, mert a babánk érdeke is ez.
Viszont a legnagyobb fiunk 8 éves. Mit mondjak neki? Hol a testvére? Nem akarom hogy azt higgye, hogy ő is kikerül a családból, mert ha csak nem csúszunk lejjebb és a gyámügy nem veszi el őket, én nem tudnék tőle megválni.
190:
Irónia... :)
Egyébként biztos jön majd a kifogás, hogy az iskola meg az ovi pont útba esik a férjének munkába jövet-menet, csak a bölcsi van kétnapi járásra az ellenkező irányba...
Ingyen laptopot tudtatok szerezni, de támogatást, ingyen/olcsó gyerekcuccokat, semmit. Aha. Oké. Kinek mi. Csak azt nem értem, ha van olyan ismerősötök, akitől LAPTOPOT kaptok, akkor nincs olyan, akitől mondjuk a gyereknek használt, már nem kellő cipőt? Te mondtad, hogy pár havonta szétkoptatja őket, arra jó a nem olyan szép, elhasznált cucc is.
De az nincs, ébi 25 pár új cipő kell. Oksa.
"Jó lehet olyan biztonságban élni, ahol az ember annyira vak, hogy azt sem látja meg mennyien élnek napról napra."
Igazad van! De hányan adják le a gyereküket, csak amiatt, mert nem úgy állnak anyagilag?
De most is csak rinyálsz, hiába írtál egy keserű mantrát, most erre mit mondhatnánk?
Nincs laptopunk. Egy ezer éves asztali gépünk van. Férjem ismerőse adta. Gyereke nincs, így gyerekruhákat nem tud adni.
Keresek munkát, de a középső fél egyig van oviban. Nagyon kevés munkahely alkalmaz 4 órában. Ahonnan szülni jöttem el, nem alkalmaz úgy. Ráadásul a 8 óra sem lenne meg, mert mire három gyereket lepasszolok, már elmúlt 8 óra, mire beérek munkába (ha közelben találnék) már fél 9. És délben el kellene indulnom érte.
Korábban kell vinni a gyerekeket,és a középső marad du-ig az oviba.
Az ém gyerekeim már 6.30kor ott vannak oviba suliba és utolsóként jönnek haza. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!