Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Örökbeadás, örökbefogadás » 8 éves gyereknek mit mondjunk,...

8 éves gyereknek mit mondjunk, hová tűnt a testvére?

Figyelt kérdés

3 gyerekünk van, ami nagy felelőtlenség volt, ma már látom. Rengeteg beúszott hitelünk is van, ami szintén nagy hiba volt.

Egyszerűen képtelenek vagyunk hónapról hónapra kijönni a bevételeinkből. Az albérlet, a hitelek és a rezsi szinte mindent elvisz. És még a legkisebb kicsi, de később már ő is nagyon sokba fog kerülni. Egyszerűen könnyebben lehetnénk 2 gyerekkel, így én bármennyire is fáj, lemondanék róla. 1 éves, biztos vagyok benne, hogy hamar családra találna, minket is hamar elfelejtene még és talán esélye lenne egy normális életre, ahol nem kell visszatenni a polcra a sajtot, ha új cipőre van szükség.

A férjem nem szeretné, de próbálom meggyőzni, mert a babánk érdeke is ez.

Viszont a legnagyobb fiunk 8 éves. Mit mondjak neki? Hol a testvére? Nem akarom hogy azt higgye, hogy ő is kikerül a családból, mert ha csak nem csúszunk lejjebb és a gyámügy nem veszi el őket, én nem tudnék tőle megválni.

2023. máj. 13. 11:30
 171/224 anonim ***** válasza:
26%
170# Ennek mi jelentősége van?Kíváncsi vagyok a logikamenetre. :D Miért ne mehetett volna 6 évesen iskolába... atya ég. :D
2023. máj. 15. 12:47
 172/224 anonim ***** válasza:
39%
Olvasd végig, állítólag minden gond van vele: tanulási nehézségei vannak, hiperaktív, fejlesztésre szorulna, mit tudom én. Egy ilyen gyereket nem szoktak úgy iskolaérettnek nyilvánítani, hogy nyáron tölti be a 6 évet, és szeptemberben már kezdi is az iskolát.
2023. máj. 15. 12:51
 173/224 anonim ***** válasza:
15%
172# És azt hol írta,hogy jelenleg harmadikos? Egyáltalán miből gondolod,hogy normál iskolában harmadikos? De lehet már én néztem félre.
2023. máj. 15. 12:56
 174/224 anonim ***** válasza:
21%
Az a helyzet hogy ha betölti a 6. életévét akkor ha nem kérvényezi a szülő a visszatartását, tanköteles. Szted nekik volt annyi eszük hogy kérvényezzék és megvizsgáltassák?
2023. máj. 15. 12:58
 175/224 anonim ***** válasza:
85%
173 a kérdező azt írta, hogy 2020 őszén ment a gyerek iskolába.
2023. máj. 15. 13:01
 176/224 anonim ***** válasza:
90%
Novemberben lesz 9. És iskolában kapott sni papírt. Ez már tényleg cswk szőrszálhasogatás. Mi köze van bármihez is hogy hány évesen kezdte wz iskolát? Esetleg a tantárgyi értékeléseit is bemásoljam? Vagy mi a célod ezzel?
2023. máj. 15. 15:41
 177/224 anonim ***** válasza:
68%

2020 őszén kezdte az iskolát, tehát most harmadikos, de csak novemberben lesz 9 éves? Mi van???

Úgy érzem, kezdesz belezavarodni a saját kamudba. Kár érte, mert elég jól fel volt amúgy építve, és látogatót is sokat hozott (gondolom, ez volt a cél).

176-os hozzászólásodnál meg elfelejtettél fiókot váltani.

2023. máj. 15. 15:50
 178/224 anonim ***** válasza:
11%
Jó, elszámoltam. 2022-vel számoltam. Esetleg megmutassam az emléklapot amit kapott? Valoban 21. De ennek tovabbra sincs jelentosege
2023. máj. 15. 15:52
 179/224 anonim ***** válasza:
13%
Igen el, mert gépről másik fiók van bejelentkezve mint telefonról.
2023. máj. 15. 15:53
 180/224 anonim ***** válasza:
80%
Most látszik, hogy kamu az egész kérdés. Miért lenne többféle regisztráció erre az oldalra, ha nem direkt provokáló lennél? Aki annyira jól él higy telefon, tablet, gép is van, az miről beszélne?
2023. máj. 15. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!