Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Örökbeadás, örökbefogadás » 8 éves gyereknek mit mondjunk,...

8 éves gyereknek mit mondjunk, hová tűnt a testvére?

Figyelt kérdés

3 gyerekünk van, ami nagy felelőtlenség volt, ma már látom. Rengeteg beúszott hitelünk is van, ami szintén nagy hiba volt.

Egyszerűen képtelenek vagyunk hónapról hónapra kijönni a bevételeinkből. Az albérlet, a hitelek és a rezsi szinte mindent elvisz. És még a legkisebb kicsi, de később már ő is nagyon sokba fog kerülni. Egyszerűen könnyebben lehetnénk 2 gyerekkel, így én bármennyire is fáj, lemondanék róla. 1 éves, biztos vagyok benne, hogy hamar családra találna, minket is hamar elfelejtene még és talán esélye lenne egy normális életre, ahol nem kell visszatenni a polcra a sajtot, ha új cipőre van szükség.

A férjem nem szeretné, de próbálom meggyőzni, mert a babánk érdeke is ez.

Viszont a legnagyobb fiunk 8 éves. Mit mondjak neki? Hol a testvére? Nem akarom hogy azt higgye, hogy ő is kikerül a családból, mert ha csak nem csúszunk lejjebb és a gyámügy nem veszi el őket, én nem tudnék tőle megválni.

2023. máj. 13. 11:30
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/224 anonim ***** válasza:
61%
Csak úgy senkit sem lehet kirúgni...már megint kamuzol. Előbb még 1 éve színházba jártatok, aztán műtét miatt nem volt meló, most hírtelen már az 1. terhességnél kirúgták stb. de azért kellett még 2 pulya. kamuzol össze-vissza. Mindját jön a műtétre kellett a hitel. Mondjuk előbb már áru hitel volt, óvatosan hazudozz.
2023. máj. 14. 14:41
 122/224 anonim ***** válasza:
18%
És hány köbméter levegő van egy kenyérben?
2023. máj. 14. 14:44
 123/224 anonim ***** válasza:
100%
Nézem a válaszokat, de amúgy én nem látom az ellentmondást. Tényleg nem írta hogy a férje tavaly volt munkanélküli. Vagy én néztem valamit rosszul? Ez melyik válaszban van?
2023. máj. 14. 14:45
 124/224 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy mi az, hogy senkit nem lehet csak úgy kirúgni? Hogyne lehetne? Már nem a kommunizmusban élünk.
2023. máj. 14. 14:47
 125/224 anonim ***** válasza:
64%
A levegőnek is van súlya, de nem 40 dkg, amit ti épp bele vizionáltok. Méretre simán lehet akkora, mint egy kilós kenyér, de a súlya nem lesz több, mint amennyi az alapanyagok súlya, bakker.
 126/224 anonim ***** válasza:
78%
Hagyjátok rá. Teljesen beteg sajnos. Az volna a legjobb tényleg, ha besétálna a gyámhivatalba az eszement ötletével, és gyorsan gondozásba vennék a családot, mielőtt még kárt tesz magában vagy valamelyik gyerekben.
 127/224 anonim ***** válasza:
17%

"70: nem, nem hittük hogy megszűnik a tartozás. Amikor nem fizettük, munkanélküli volt a férjem. Több mint egy évig nem dolgozott, mert műtétek során esett át. Tudom, te a hitelt fizetted volna inkább, mint a lakhatást."

78. komment

2023. máj. 14. 14:48
 128/224 anonim ***** válasza:
79%
De a fél kiló liszthez még jön valamiféle folyadék is, nem? Vagy felétek a kenyér az csak liszt, oszt helló?
2023. máj. 14. 14:49
 129/224 anonim ***** válasza:
90%

78/128

" nem, nem hittük hogy megszűnik a tartozás. Amikor nem fizettük, munkanélküli volt a férjem. Több mint egy évig nem dolgozott, mert műtétek során esett át. Tudom, te a hitelt fizetted volna inkább, mint a lakhatást."

82/128

"Egy nagyon régen felvett áruhitel. Igen, hülyeség volt, az is hogy nem egyezkedtünk a bankkal."

87/128

"Itt egy párszáz ezres hitelért fizetünk vissza több mint egy milliót. "

Nekem ez teljesen tiszta. 9-10 éves párszázezres hitel, amit már az elején nem fizettek, vagy csak kis ideig (gondolom, amikor a férje dolgozott, továbbra sem fizették a szépen felgyűlt hátralékot). Aztán behajtóhoz került. Akkor szokott sokszorosára duzzadni a hitel. Én ebben nem látom hol írta, hogy tavaly nem fizették a hitelt.

Mivel írja hogy most utalással fizetik, gondolom egy ponton megegyeztek a behajtóval.

2023. máj. 14. 14:55
 130/224 anonim ***** válasza:
37%
125. Ahhoz, hogy valakit elbocsájtsanak nagyon olyan dolgot kell tennie, mert nagyon meg kell indokolnia a munkáltatónak. Nyílván más, ha tönkremegy a cég meg ilyenek. De végkielégítést köteles adni. Szóval igen, csak úgy senkit sem lehet elküldeni, mert senki nem fog egy munkaügyi pert megkockáztatni.
2023. máj. 14. 14:58
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!