Ha terhes lennél, de nem tudnád felnevelni rendesen a
gyereket, akkor hajlandó lennél megszülni és örökbe
adni?
Figyelt kérdés
Például nincsen meg a megfelelő anyagi helyzeted hozzá és a párod nem szeretné a gyereket. Meg véletlenül csúszott be (nem védekeztetek megfelelően vagy kiszakadt a gumi).
Esetleg 18 éven aluli vagy, nincsen jövedelmed és a szüleid nem akarnának segíteni felnevelni a gyereket.
9 hónap kínlódás, aztán meg olyan fájdalmak, hogy még azt is bevallanám, hogy én öltem meg Lenint? És akkor még nem szóltunk a maradandó eü gondokról...
2021. jún. 23. 22:34
22/62 anonim válasza:
Abortusz. Szerencsére sosem volt benne részem és mindent meg is teszek, hogy elkerüljem, de igenis azt tartanám egy ilyen borzalmas helyzetben jó döntésnek a magam részéről.
2021. jún. 23. 23:22
23/62 anonim válasza:
Már alapból szorongással küzdök, szóval ha becsúszna véletlenül egy gyerek, akkor biztosan nem hordanám ki. Egy terhesség veszélyes, fájdalmas és megterhelő, azért pedig nem csinálnám végig, hogy plusz egy gyerek legyen állami gondozásban.
2021. jún. 24. 00:06
24/62 anonim válasza:
Egyedül nevelem a 6 éves fiam. Sose kőnyörögtem a gyerek apjának mert tudtam hogy meglesz mindene. Nekem csak apukám van aki segít de teljesen egyedül csinálok mindent. Most jön a második baba. Azt is egyedül nevelem. Míg tudom hogy van ember aki segít házam és elég pénzem hozzá nekem nem kell apa. Elvetetni pedig 41600ft
2021. jún. 24. 10:56
25/62 anonim válasza:
Abortusz.
Nem tudnék szabadulni a bűntudattól, hogy más neveli a gyerekemet vagy éppen szenved valamelyik otthonban.
Amikor a kislányomat szültem egy fiatal lány is akkor szült. Nem tartotta meg a babát. 24 óra múlva hazament. A városban lakik a csaj hallottam róla azóta. Nem tudta felnevelni mert már van neki egy és elhagyta a párja. Mondjuk hírből ismerem és nagy nőcsábász azóta is.
Mindenkinek azt mondta, hogy meghalt a kisbaba szülés közben. Ha neki így jó akkor nekem is.
2021. jún. 24. 11:20
26/62 anonim válasza:
Érdekes, hogy csak az a válasz lett lepontozva, ahol örökbe adná inkább. Ezek szerint csak egyféle érzés, vélemény elfogadható a mai toleráns és szabad világunkban? :)
2021. jún. 24. 12:18
27/62 anonim válasza:
Az én anyám ilyen helyzetben volt terhes velem, de megszült és örökbeadott. Én pedig nagyon hálás vagyok neki amiért így döntött. :)
2021. jún. 24. 17:56
28/62 anonim válasza:
#26 Annál nincs lejjebb mint amikor valaki gyk-s lepontozások miatt hisztizik. De komolyan. Ha nem tetszik, kapcsold ki a telefonod/géped, és menj ki a szabadba.
A százaléknak a válaszod mellett nincs súlya a való életben.
2021. jún. 24. 19:39
29/62 anonim válasza:
#26 "Ezek szerint csak egyféle érzés, vélemény elfogadható a mai toleráns és szabad világunkban? :)" - számomra, mint anno örökbe fogadott számára igen, csak egyféle vélemény elfogadható - az abortusz. Bocs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!