Ha terhes lennél, de nem tudnád felnevelni rendesen a gyereket, akkor hajlandó lennél megszülni és örökbe adni?

Figyelt kérdés

Például nincsen meg a megfelelő anyagi helyzeted hozzá és a párod nem szeretné a gyereket. Meg véletlenül csúszott be (nem védekeztetek megfelelően vagy kiszakadt a gumi).

Esetleg 18 éven aluli vagy, nincsen jövedelmed és a szüleid nem akarnának segíteni felnevelni a gyereket.

Vagy inkább elmennél abortuszra?

2021. jún. 23. 13:00
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
30%

Biztos hogy nem dobnám el magamtól, valahogyan inkább megoldanám a helyzetet. És kizárt hogy megöljem.

Le lehet pontozni, de én nem hiszek abban, hogy "becsúszik" egy gyerek. Mindig csak olyannal volt kapcsolatom, akivel szívesen vállaltam is volna babát az adott helyzetben, ha pl.kiszakad a gumi. De érdekes, nálam sosem fordult elő ilyen baleset.

2022. aug. 31. 19:04
 62/62 anonim ***** válasza:
38%
Mindenképp megszülném és örökbeadnám. Ő az én kicsikém, ha már van, legalább lehetőséget adok neki az életre.
jún. 20. 20:51
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!