Mikor lehetünk nevelőszülők?
Figyelt kérdés
Párom 23 éves, én 22 évek óta próbálkozunk a babával, eddig nem jött össze.
Van saját házunk, anyagilag is jól állunk, tudom korai de mi készen állunk gyermeket vállalni akár nevelt gyerekkel is.
jan. 21. 14:17
1/10 A kérdező kommentje:
Nem mindenkinek adatik meg. De hálás vagyok hogy nekünk ilyen fiatalon sikerült. 6 éves kapcsolat után már vagyunk a babára. Szóval az ilyen kommentelők ne vegyék a fáradtságot le írni a nagy hülyeséget. Olyan emberek válaszára vagyok kiváncsi akik tudnak tanácsot vagy választ adni. Sajnálom ha neked nem sikerült eddig ezeket el érni és azon csodálkozol hogy másnak sikerült.
jan. 21. 14:24
2/10 anonim válasza:
Akkor érdeklődjetek hivatalos helyen.
Amúgy kivizsgáláson voltatok már?
3/10 A kérdező kommentje:
Voltunk igen nekem pcos miatt nehezen jön össze.
jan. 21. 14:32
5/10 anonim válasza:
Nevelőszülők vagy örökbe fogadó szülők?
Az örökbe.hu oldalt olvassátok át nagyon alaposan első lépésként.
6/10 anonim válasza:
Úgy értem, a lombik nem opció? (nem gondoltam, hogy hosszú lére kell ereszteni, mert olyan nehéz értelmezni…)
Egyébként nagyon fiatalok vagytok. Jó eséllyel 10 év múlva már nem is lesztek együtt. Vagy ha mégis, minimum az egyikőtök félrejárkál majd.
7/10 anonim válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
jan. 21. 15:32
10/10 A kérdező kommentje:
Donorra minek?
jan. 28. 21:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!