Ha terhes lennél, de nem tudnád felnevelni rendesen a gyereket, akkor hajlandó lennél megszülni és örökbe adni?
Például nincsen meg a megfelelő anyagi helyzeted hozzá és a párod nem szeretné a gyereket. Meg véletlenül csúszott be (nem védekeztetek megfelelően vagy kiszakadt a gumi).
Esetleg 18 éven aluli vagy, nincsen jövedelmed és a szüleid nem akarnának segíteni felnevelni a gyereket.
Vagy inkább elmennél abortuszra?
Abortusz.
3 gyerekem van de elnem tudom képzelni, hogy oda tudjam adni, ha már megszületett.
Nem, mert:
-ha már a kezemben tartanám nem biztos, hogy eltudnám engedni
- hacsak nem tűnik el X hónapra akkor tudni fogják, hogy terhes voltam. Nem nagyon tudnám kezelni, hogy esetleg megkérdezik, hogy mi lett a babával, miért nem én nevelem stb
Én ismerek egy ilyen gyereket. Tini anyuka (hozzáteszem jómódú család, nem c.) szülés után a kezébe sem adták, meg sem mutatták, mert nem kérte. Talán azt sem tudja fiú vagy lány lett.
Egyből elvitték a csecsemő osztályra a babát, anyuka a nőgyógyászaton lett elhelyezve. Pár óra múlva (fél nap) haza is engedték és ennyi. Többet nem hallottunk róla.
A gyereket az ismerős neveli, tudja hogy örökbefogadták és boldog gyerekkora volt\van. Most már tini.
Ha valaki lelkileg nem bírja elviselni az abortuszt, mert van ilyen, szerintem nem elítélendő és főleg nem nevetséges ez sem, annak lehet, hogy így könnyebb. Hiszen nem akart anya lenni, tehát nem gondolnám, hogy számít kit szólít anyának. Sosem látta a babát, akit kihordott. Mert kb. ennyi neki. Nem a gyereke, hanem egy baba, akit megszült.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!