Miért? Utazás pici gyermekkel?
Egy kérdést szeretnék feltenni itt a főként családos embereknek mindenféle rosszindulat nélkül egyszerűen csak szeretném megérteni a dolgot illetve a gondolatmenetet!
Éppen a párommal utazunk nyaralni és több alkalommal tapasztaltuk hogy családok elindulnak 1-4 éves korú kisgyerekekkel akik sok esetben nem bírják a több mint 5-10 órás repülőutat buszozást...
A gyermek nyilván kínjában nem bírja az utat ami érthető de mégis miért gondolják azt a szülők hogy mégis belevágnak és ekkora távolságot megtesznek a pici gyermekkel!
Előre köszönöm az értelmes válaszokat
32
Sok esetben azt látom, hogy marhára nem érdekli a szülőt. Ő már megszokta, a többiek pedig viseljék el.
Lehet, hogy van ilyen is, én nem ilyen vagyok. Olyan viszont van, hogy mindent megpróbáltam, és semmi nem használt (leszállásnál volt ilyen egyszer, a szokásosnál jobban fájt a füle, nem használtak a praktikák), és akkor már én is csak öleltem, meg csitítgattam, de tudtam, hogy csak akkor lesz jobb, ha kiszállunk.
De még akkor is sokkal jobban érdekelt, hogy a gyerekemnek épp rossz, mint az, hogy te vagy mások mit gondolnak.
És mondjuk ha a másfél órás repülőútból 10 percet visít, az szerintem totál megérte az együtt eltöltött másfél hét szuper nyaralást. Akkor is, ha 10 percig neked is rossz volt. Lehetett volna rosszabb is. Mondjuk ha egy büdös részeg ül melléd. Az nem 10 percig büdös, hanem egész úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!