Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért? Utazás pici gyermekkel?

Miért? Utazás pici gyermekkel?

Figyelt kérdés

Egy kérdést szeretnék feltenni itt a főként családos embereknek mindenféle rosszindulat nélkül egyszerűen csak szeretném megérteni a dolgot illetve a gondolatmenetet!

Éppen a párommal utazunk nyaralni és több alkalommal tapasztaltuk hogy családok elindulnak 1-4 éves korú kisgyerekekkel akik sok esetben nem bírják a több mint 5-10 órás repülőutat buszozást...

A gyermek nyilván kínjában nem bírja az utat ami érthető de mégis miért gondolják azt a szülők hogy mégis belevágnak és ekkora távolságot megtesznek a pici gyermekkel!

Előre köszönöm az értelmes válaszokat

#utazás #empátia #pici gyermek
2019. júl. 10. 14:59
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
62%
És te komolyan azt hiszed, hogy a szülőt nem zavarja, hogy a gyereke ordít?
2019. júl. 10. 19:57
 32/68 anonim ***** válasza:
57%

32

Sok esetben azt látom, hogy marhára nem érdekli a szülőt. Ő már megszokta, a többiek pedig viseljék el.

2019. júl. 10. 20:06
 33/68 anonim ***** válasza:
82%

Lehet, hogy van ilyen is, én nem ilyen vagyok. Olyan viszont van, hogy mindent megpróbáltam, és semmi nem használt (leszállásnál volt ilyen egyszer, a szokásosnál jobban fájt a füle, nem használtak a praktikák), és akkor már én is csak öleltem, meg csitítgattam, de tudtam, hogy csak akkor lesz jobb, ha kiszállunk.

De még akkor is sokkal jobban érdekelt, hogy a gyerekemnek épp rossz, mint az, hogy te vagy mások mit gondolnak.

És mondjuk ha a másfél órás repülőútból 10 percet visít, az szerintem totál megérte az együtt eltöltött másfél hét szuper nyaralást. Akkor is, ha 10 percig neked is rossz volt. Lehetett volna rosszabb is. Mondjuk ha egy büdös részeg ül melléd. Az nem 10 percig büdös, hanem egész úton.

2019. júl. 10. 20:17
 34/68 anonim ***** válasza:
82%
Mi gyerekel 4 éves korától megyünk külföldre autóval nyaralni így senkit nem zavarnak útközben sem .akkor állunk meg mikor akkarunk .
2019. júl. 11. 06:24
 35/68 anonim ***** válasza:
95%
Mi saját autóval mentünk tavaly az akkor 2,5 éves lányommal. Köszöni szépen jól bírta a 10 órás utat, pedig végig ébren volt éjszaka egy nyafogás se hagyta el a száját, pedig elég hisztis lány. Most is neki vágnék a 3 hós fiammal és 3 éves lányommal, de most építkezünk és arra kell a pénz.
2019. júl. 11. 12:08
 36/68 anonim ***** válasza:
21%
27# ne keverd a szezont a fazonnal. Ez már magyon ki van sarkítva amit írtál.
2019. júl. 11. 12:46
 37/68 anonim ***** válasza:
19%
Igen, ki van sarkítva. Ugyanakkor a gyerek költségeinek jelentős részét a társadalom fizeti, az is, akinek a fülébe ordít a buszon. Legalább emiatt is többet érdemel a másik a "leszarom ha zavar"-nál
2019. júl. 11. 16:34
 38/68 anonim ***** válasza:
92%
Így van 37 és nézzük a másik szemszögből, a nyugdíjadat meg ők fizetik majd.
2019. júl. 11. 18:06
 39/68 anonim ***** válasza:
25%
Mire mi eljutunk oda, nem lesz nyugdíj. Illetve a nyugdíj a saját befizetéseinkből járna. De igaz, ettől még azonban lehet tisztelni a most aktív dolgozókat, nélkülük nem lenne 2 év gyes, ami sehol a világon nincs. És simán is figyelembe lehetne venni másokat.
2019. júl. 11. 19:42
 40/68 anonim ***** válasza:
76%
Ennek mi értelme van?? Most buksisimit vársz, mert te szégyelled magad ha a babád megnyekken? Jó akkor tedd azt. Nem tudom mástól miért várod el hogy depresszióba essen. Szerintem mindenki látja a szűlő mikor tud a nyűglődés ellen tenni, és mikor nem. Fölösleges ebből ekkora drámát csapni. Tudod engem is rohadt sok minden zavar egy bkv járaton, mégse írok ki róla kérdést. Pedig nem magatehetetlen csecsemőről beszélek, aki nem direkt hallatja a hangját mert csak így tud kommunikálni, hanem bunkó felnőttekről, csövesekről, ilyen olyan szagokról stb. Bocs de ezek engem jobban kibirítanak mint egy önellátásra képtelen csecsemő. Téged vajon miért nem? És a saját gyereked miatt miért érzel ekkora frusztrációt?
2019. júl. 11. 19:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!