Egy kérdést szeretnék feltenni itt a főként családos embereknek mindenféle rosszindulat nélkül egyszerűen csak szeretném megérteni a dolgot illetve a gondolatmenetet!
Éppen a párommal utazunk nyaralni és több alkalommal tapasztaltuk hogy családok elindulnak 1-4 éves korú kisgyerekekkel akik sok esetben nem bírják a több mint 5-10 órás repülőutat buszozást...
A gyermek nyilván kínjában nem bírja az utat ami érthető de mégis miért gondolják azt a szülők hogy mégis belevágnak és ekkora távolságot megtesznek a pici gyermekkel!
“Nem lehet 8-10 évig itthon utazni?” ... ööö miért is kellene? Hogy idegeneket nehogy zavarjon a gyerek néhány órát max? Bocs de nem. :D
2019. júl. 10. 15:31
12/68 anonim válasza:
Igazság szerint néha a felnőttek is tombolnának. Ha meleg van a reptéren, a buszon, ha nincs levegő, ha késik a járat, ha kényelmetlen a székük, ha nem akarják, hogy épp szóljon hozzájuk valaki... Csak ők ezt ki tudják fejezni szavakkal. Míg egy picinek a hisztin, síráson kívül nincs más eszköze.
2019. júl. 10. 15:35
13/68 anonim válasza:
Akkor mi van, ha az odaúton nem volt gond, esetleg eddig sose volt gond utazás során, de a hazaúton épp kijön az állat a gyerekből? Maradjanak ott? Csak hogy ne nézzen csúnyán pár idegen?
Mi is kocsival megyünk. Mindig, kivétel nélkül az a forgatókönyv, hogy az odaút nyugodt, hazaút alatt hiszti van. Nem csak 4 év alattival.
De ha már elmentünk, akkor hazamenni már muszáj.
2019. júl. 10. 15:35
14/68 anonim válasza:
12. Ilyen erővel étteremben is hadd üvöltsön, ugye? Hát max kicsinálja a kölyök azt a pár gonosz türelmetlen idegent.
2019. júl. 10. 15:39
15/68 anonim válasza:
A legtöbben egyébként egyszerűen azért nem itthon utazgatnak, mert a görög és a horvát tengerpart sokkal olcsóbb. Mi is csak egy-egy napra jutunk le a Balatonra. Egy hetet apartmanban 5 főre nem tudunk kifizetni. Annyiból Splitben kijön egy hónap.
2019. júl. 10. 15:40
16/68 anonim válasza:
Nem tudom, én 33 éves vagyok, egyetemista koromban voltam egyszer 2 napot, egyszer egy hetet síelni, külföldön nyaralás ennyi, ezenkívül 28 éves koromig nyaralni se voltam, szóval sztem ki lehet ezt bírni. De azt is értem, ha nem. De legalább ne várnátok el, hogy mindenki mosolyogjon a gyereketek ordítására. Mi oka lenne rá?
2019. júl. 10. 15:58
17/68 anonim válasza:
Nem várom el, hogy mosolyogj, csak leszarom a véleményed.
2019. júl. 10. 16:18
18/68 anonim válasza:
11 oranyira koltoztunk a csaladunktol. Nem fogunk lemondani rola, hogy lathassuk oket, csak mert hosszu az ut.
2019. júl. 10. 16:26
19/68 anonim válasza:
Nem kell még repülőre sem szállni. Tegnap este a 10 óra körül utazott egy család 3 kicsi gyerekkel. Mind a 3 nyűgös volt és fáradt. Végig hisztizzék az 1 órás utat. Amit még is értek, mert valószínűleg ilyenkor már aludni szoktak.
2019. júl. 10. 16:31
20/68 anonim válasza:
8# szóval 8-10 évig nem mehetnek külföldre a gyerekes családok... Értem... Nehogy már megzavarják valaki nyugalmát...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!