Kegyetlenség "elvenni" egy 5 éves átmeneti szobáját az apuka lakásában, amit alig használ, hogy az állandóan ott élő gyereknek legyen?
A páromnak van egy 5 éves lánya az előző kapcsolatából. Minden 2. hétvégét tölti nálunk, ami úgy néz ki, hogy a párom elmegy érte péntek délután és valamikor már szombaton valamikor vasárnap hazaviszi, szomszéd városban élnek, autóval 30 perc az út, szóval nálunk alszik mindeképpen.
A lakásunk nappali plusz 2 fél szobás. A közös fiunk most 6 hós és már ideje átalussza az éjszakát, szeretnénk őt áttenni a másik szobába, mert így jobban elférnénk meg könnyebb lenne sok minden.. De ott eddi ugye párom fia volt, mikor nálunk aludt. Szerintem logikus lenne, ha azon az 1-2 éjszakán a nappaliban aludna (kihúzható kanapé van, kényelmes, vedégek is aludtak már ott). Erre az anyja teljesen kiborult, hogy az ő gyerekét ne űzzük a kanapéra és egyébként is.. milyen szemetek vagyunk, gyereket ellenünk hangolta, azóta nem is akar jönni, most hétvge is aktuális lett volna, de nem akart jönni, merthogy "gonoszok vagyunk". Tényleg ekkora szemétség ez? A kiságy meg a gyerek heverője nem fér el egyszerre nagyon pici a szoba, 1 szobából lett a 2 fél csinálva
59% os te is csak személyeskedni meg mocskolódni tudsz. Nem értesz egyet a kérdezővel hát persze hogy csak egy élősködő lehet aki a készbe ült. Ja meg nőcske. Nem is egy TARS! Neeem.
Komolyan telik még másra?
Bár olyantól mit várunk, aki nem tud különbséget tenni az otthon meg egy olyan hely között ahol havi 2x van valaki.
Itt arról van szó hogy fújjatok az új nöre aki csak egy nőcske, akinek a gyereke (közös) meg le van ejtve.
Azt miért nem firtatjátok amugy hogy apukának mit jelent a minőségi idő az 5 évesével? Az kit érdekel, mi? Legyen az 5 évesnek saját szoba, onnantól rá is vághatják az ajtót hisz csak ez számít ezek szerint. Korlátoltak vagytok, ja és nem gyengén rosszindulatúsk. Más tárcájában meg nem kéne turkálni. Ők egy gyerekkel való együttélésre rendezledtek be arra meg elég a lakásuk. Egyéb 1x 2x ottalvós dolgokra meg igen is jó a kanapé. Mint írtuk többen minőségi idő meg jo apa- lánya kapcsolat nem ezen áll.
Ezt a draga anyuka keverte. Tuti. Elvalt szulok gyereke vagyok es apamnak mindig akkora haza volt ahol lehetett volna kulon szobam. Megse volt. Pont azert nert havi 4 napra minek??? Mindig a tesom szobajaba aludtam o meg az enyemben ha nalunk volt. (Egyikunk anyagoz masikunk apahoz kerult. ) sosem jutott eszebe senkinek hisztizni. Amikor megszuletett az ocsem akkor o az en szobamba kerult.
Szerintem szolok is anyanak hogy csinalja vissza mert azert ilyet nem latott meg a vilag, hogy egy szobaban ket gyerek legyen. Botrany.
Es persze a kerdezoek is koltsenek havi 50-70 ezerrel tobbet azert mert valaki havi 4x ott van. Nyilvan ne a gyerekekre koltsek ezt a penzt.
Hagyjuk is. Szerintem sok anya itt eli ki magat akit elhagyott a ferje vagy en nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!