Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Attól tartok, valami bajom...

Attól tartok, valami bajom van. Állandóan fiatalítom magam, úgy öltözködöm, mint 17 évesen (2X ennyi vagyok) és az akkori súlyomra is fogyasztom magam. Átmeneti állapot?

Figyelt kérdés
Ennek meg is van az okom, de még magamnak sem merem bevallani. Még különböző tanfolyamokra is beiratkozom, hogy ismét diák legyek. Huszonéves kori zenéket hallgatok.. Akár egy női Don Quijote. Infantilizmusom még ebből a kérdésből is megmutatkozik, ha most mobilról írnék még emotikonokkal is tarkítanám a kommentemet. :).. És a legfontosabb, hogy még két kislányom is van, de még őket is néha kistestvéreimnek érzem (persze jobban anyaként)

2017. máj. 28. 22:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel baj, ha nem megy a anyaság, munka, felnött élet rovására.
2017. máj. 28. 22:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem írja senki, hogy nem érezhetnéd magad fiatalosan. Öltözködhetsz úgy, írhatsz emotionokat stb, fogyhatsz a régi súlyodra.

Ezek mind apróságok.

Akkor lenne gond, ha nem foglalkoznál a kislányaiddal.

2017. máj. 28. 22:19
 3/9 A kérdező kommentje:
Foglalkozom velük, de nem is vagyok az az ősanya-típus. Hogyha sütit sütök és a nyolcéves lányom elkéri a habverőt, akkor odaadom neki, közben persze "felügyelem". Hagyom, hogy beszkenneljék a könyvtári könyveket, stb.
2017. máj. 28. 22:26
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

Én még büszke is lennék a feleségemre, élettársamra, ha így adna magára...

Csak sajnos nincs 😔

Csak így tovább 😊

2017. máj. 28. 22:46
 5/9 A kérdező kommentje:
Én pedig drukkolok, hogy mielőbb legyen egy aranyos barátnőd, feleséged. ;)
2017. máj. 28. 22:54
 6/9 anonim válasza:
52%

Én míg ugyan fiatal vagyok ehez ,de én is akarok felesíget minnél elöbb . Borászatot Határtetőn ,de akkor fölkíne adnom a' nemzetet majd ,ha ejünik ,hogy harcaba áljak és egy vagy kít évig háborúzzak ,hogy teljes legyen a' hazánk's újra dicsősíges !

És ha nem jövök vissza ? Ezen filózgatok mindig ,hogy mit válasszak .

Te biztos jó anya lehetel ! Nem baj az ,ha megmaradol gyereknek ,de emodzsikat ne rakj ,mert ráz tőlük a' hideg ...

15+15 az 30 meg 2 meg 2 az 4 akkór te 34 éves vagyol .

Vagy be kéne most akkor pálinkáznom ? Nemtom miért írom amúgy sok szöröncsít néked !

14/88 Maradok tisztelettel: Miska

2017. máj. 28. 23:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Bár én még csak 23 éves vagyok, de azt hiszem, tudom mit érzel és nem kizárt, hogy a harmincas éveimben én is hasonló gondokkal fogok küszködni.

Nekem a valódi tinédzseréveim eléggé elcseszettek lettek, a gimiben sokan bántottak és nem volt túl sok barátom, szegényes társasági élettel bírtam. Úgyhogy én ennek tulajdonítom azt, hogy még mindig próbálok a lehető legfiatalosabb életmódú maradni, csak annyi felelősséget vállalva magamra, amennyit feltétlenül muszáj.

Mostanra már szerencsére összekaptam magam, lettek barátaim, haverjaim, szóval a gimi után sokkal jobban felpezsdült körülöttem az élet. Ezért igyekszem bepótolni mindent, ami akkor kimaradt. Én is szeretnék egy szeletet magamnak abból a laza, bulizós életmódból, amit tizenévesen kaphat meg az ember, ha minden jól megy neki.

Viszont olykor-olykor elfog a kétség, hogy vajon fogom -e egyáltalán valaha azt érezni, hogy "igen, ha utólag is, de most már kiéltem magam, ideje komolyabb üzemmódra váltani". Egyelőre ugyanis semmi esélyt nem látok rá, úgy érzem, hogy ha valaha is "megkomolyodnék", az olyan lenne, mintha "feladnám".

2017. máj. 28. 23:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti nekem sem volt sok barátom tinédzserkoromban és szegény családból származom, csúfoltak, mert "ciki" volt az öltözetem és a kaját. Valószínű azt (is) kárpótolom most. Nemrég helyeztem be a mesterszakot és kifejezettem jól éreztem magam a huszonéves fiatalok között; nem kellett szégyenkeznem, hogy mobilom sincs :D, naponta tudnék más-más ruhát felvenni. (Igaz, hogy sok a turis közte, de most már az sem ciki, mert lenne rávaló az újakra is, csak minek ;) ).
2017. máj. 28. 23:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Jól van ez így. Inkább azzal van a baj, aki emiatt veszól neked.
2017. máj. 29. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!