Mire jó a "Flow" állapot?
Figyelt kérdés
Tudom miről van szó. De valaki aki tapasztalta, letudná írni mi értelme van ezt hajszolni?2016. dec. 27. 15:46
1/3 anonim válasza:
Relaxál és jó érzéssel tölt el. Ettől még ha hajszolni egyáltalán nem éri meg, mert az abból adódó idegességet és az esetleges kudarcot lehet hogy még nullára se hozza fel ha mégis sikerül elérni. Én például nem akarom elérni, de ha alkotok, gyakran kerülök bele, így csak a pozitívum van meg. Amúgy én még nem hallottam olyanról, hogy bárki is világmegváltó dolognak tartaná, ami nélkül nem teljes az ember élete.
2/3 anonim válasza:
Hajszolni nem lehet, mert a hajszolás pont ellene dolgozik, de ha sikerül elérni, akkor én akkor tudok haladni, alkotni, megerőltetés nélkül, magától jön. (Én programozás, zene területén mozgok, de hasonlót érzek sokszor utazás közben is, ha nem én vezetek. Nézem a tájat, embereket, elrepül az idő, és olyan érzés, mintha akkor az életük része lennék. Nem igazán tudom megfogalmazni.)
3/3 anonim válasza:
Főleg az alkotást, a kreativitás kibontakoztatását segíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!