Miért eteti sok anyuka a gyerekét a bevásárlóközpontban? 28F
Figyelt kérdés
Nincs gyerekem de annyira fura látni hogy sok anyuka a pékárunál fog egy kiflit és odaadja a gyerekének hogy egye meg. De olyat is láttam hogy egy chipset bont meg az anyuka. Hasonló a helyzet az üdítőkkel is. Játszani is szoktak a játékokkal ha van eladó játék. Persze ezek nagy részét ki sem fizetik a kasszánál ( főleg a pékárukat)2018. dec. 23. 08:35
61/66 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy még ez sincs rád hatással! Na ez az igazi pofátlanság, nem a kifli megetetése a Gyerekkel!
62/66 anonim válasza:
Na nehogymár még én legyek még a pofátlan,holott a sok ...... szülő nevel bunkót a gyerekéből. :D De látszik,hogy semmi életed/életetek, ha ennyire ráérsz/ráértek jelentgetni. :) Mindegy én nem húzom fel magam rajtatok, nekem csodás és nyugodt,boldog életem lesz gyerek nélkül, ti meg dühöngjetek itt nyugodtan, na puszi. :)
63/66 anonim válasza:
Amikor gyerek voltam nálunk ugyanez volt. Amíg a szüleim vásároltak adtak nekem egy kiflit, amit ott az áruházban megettem. A kasszánál mindig mondtuk, hogy megettem X kiflit bent, a kasszás pedig pluszba beütötte az árát, és kifizettük. Később vált ez nekem nagyon kellemetlenné, ahogy kicsit nagyobb voltam már rossz érzés volt ott bent megenni és csak később fizetni. Akkor már én kértem édesanyámat hogy tegyük bele a zacskóba, fizessük ki és csak azután együk meg. Azóta egyáltalán nem volt ilyen, szerencsére.
64/66 anonim válasza:
Kettőnk közül neked volt annyi időd hogy minden szamodra negatív hozzászólónak személyre szabottan irtal karacsonykor egy otvar üzenetet. Akkor ki is ér rá igazán mert se kutyád se macskad és senkid sincs akivel az ünnepeket együtt toltheted. Te vagy az igazi szánalomra méltó. Mellesleg ultra beteg lehetsz ha szomorú és szánalmas magányodban a gyakori kérdések gyerekekkel foglalkozó kérdéseit böngészed úgy hogy nem akarsz gyereket. Akkorát röhögtem ezen :))))
65/66 anonim válasza:
Boldog és csodás élet gyerek nélkül?
Meg pár nélkül, mert nem hiszem, hogy bárki összejön egy...... ilyennel!
Biztos jó volt magányosan, depisen karácsonyozni! Jahhh, biztos!
További szép életet neked Angel!
66/66 anonim válasza:
Soha nem csináltunk ilyet. Pontosan megtanítottam neki,hogy ameddig nem fizetjük ki,addig nem a miénk,tehát megenni sem szabad. Iszonyat dackorszakos volt,de ezt még akkor is tudomásul vette. Szokatás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!