Ha manapság valaki így vinné a gyerekét/unokáját az utcán, vajon hogyan reagálnának rá mások?
2018. dec. 10. 23:30
1/8 anonim válasza:
Nem pont így, de a táskás verzióból egyre több van. Engem őszintén szólva kiakaszt, pedig nekem is kicsi gyerekeim vannak, tudom, hogy nehéz egyszerre figyelni rájuk. De akkor sem kötném őket pórázra.
2/8 anonim válasza:
Írd be, hogy gyerekhám és rögtön megkapod a választ.
3/8 anonim válasza:
Majd ha az út mellett kirántja a gyerek a kezét, és megindul az autók felé, neked meg lepereg az életed, mire utána kapsz, hogy el ne üssék, nem is lesz olyan rossz ötlet.
Nem minden gyerek egyforma, és nem csak nevelés kérdése. Azt hittem, hogy egy hiperaktív után a tesó sok újat nem tud mutatni. Tévedtem. Még a harmadik is feladja a leckét olyannal, amit a két nagy sose csinált. Ilyen például, hogy utál kézen fogva menni.
Még kicsi, hám helyett kendőbe teszem, de már gondolkodtunk rajta, hogy nyárra beszerzünk egyet.
4/8 anonim válasza:
En mar lattam igy 3asikreket es kisebb ovodas csoportot is. Szerintem jo otlet olyan helyeken ahol keskeny a jarda es valakinek egymaganak kell tobb gyerekre felugyelnie.
5/8 anonim válasza:
Még mindig van aki ezen pörög? Nincs ebben semmi. Attól hogy valaki használ egy biztonsági eszközt, nem lesz a gyerek kutyába nézve. És a szülők nem újságot olvasnak közben. Inkább legyen hámon, mint koporsóban.
6/8 anonim válasza:
Nem mások véleménye érdekelne, hanem a gyerek biztonsága.
Ennél a gyereknél is használhatták volna: [link]
7/8 anonim válasza:
Mi viszonylag sokat utazunk a három gyerekkel, és igen, vannak olyan helyzetek, amikor egyedül megyek velük valahová. A nagy 7 éves, a középső 3 és a kicsi még babakocsis 7 hónapos. Igenis van, hogy a 3 évesre ráadom, mert pont nem érdekel, hogy a szomszéd Juliska néni mit gondol. De külföldön sem akarom elhagyni, vagy éppen valamelyik reptéren. Sehol máshol nem nézik meg amúgy, most voltunk Dubaiban, több ilyet is láttunk.
8/8 anonim válasza:
Amikor először hallottam ilyet megbotránkoztam. Most van egy örökmozgó kétévesem. Kis faluban lakunk,egyedülli gyerek,figyelek rá nagyon,de ha elmegyünk városba,forgalom közelébe inkább viszem,mert elszalad egy pillanat alatt. Elrántja a kezét. Mikor viszem a 12kg tömény ficánkolást magamba kérek egy gyerekpórázt,vagy a kutyáét. 😃 Nem tartom már hülyeségnek. Sőt igazából az életet védi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!