Miért eteti sok anyuka a gyerekét a bevásárlóközpontban? 28F
Én is adtam régebben a gyerekeimnek. Engem is így "neveltek", ahogy beértünk a boltba máris, válassz valamit, amit megeszel. Kifizettük mindig, így azt hittem ez normális, én is így csináltam. Épp itt olvastam egy hasonló témájú kérdést és láttam a felháborodást. Azóta nem adok nekik semmit a boltban.
Én egyszerűen nem tudtam, hogy nem illik, mert így nőttem fel, hála anyám sajátos nevelésének :/ de mindig tanul az ember :)
Nálunk meg a normális ember nem botránkozik meg azon, hogy valaki a megvásárolni szánt kifliszacskóból letör egy csücsköt a gyerekének, mert nem ettől szar a világ, amiben élünk, hanem az ilyen szánalomraméltó károgók létezésétől, mint az itt kommentelők többsége.
Ezek után már csak azért is fogok nekik adni, pedig nem szoktam :)
én sem értem az ilyet.
ha tudjuk,hogy hosszabb bevásárlás jön, akkor lehet venni előtte pár falat kaját és üdítőt. kint a bevásárlóközpont előtt megenni és utána menni vásárolni.
bent, amíg nem fizetted ki szerintem rohadtul nem korrekt eszegetni. és nem is tanít vele jó példát a szülő szerintem.
az ilyen nagy boltok környékén mindig van pékséges vagy fornettis,szóval nyugodtan be lehet kapni előtte pár falatot,ha éhes.
Én boltban dolgozom, külföldön és a kisgyerekes vásárlók 80%-a úgy jön a kasszához, hogy a zacskóban csak egy fél fánk, zsemle vagy akármilyen péksütemény van. Na és? Kifizetik. Olyan is van, hogy a gyerek az egeszét megette a vásárlás alatt olyankor csak szólnak, hogy volt még ez is csapjam hozzá. Mi ezzel a probléma?
Velem is előfordult már, hogy nagyon szomjas voltam és bele ittam a vízbe mielőtt kifizettem volna. Akkor most szar ember vagyok?
Azok a felnőtt emberek akik szanaszét hagynak a boltban mindent mert a mosószereknél jutott eszébe, hogy nem kell mégse az a csomag szalámi? (ami ezek után mehet a kukába) Velük semmi baj, de ha egy gyerek megeszik egy fánkot míg a szülei vásárolnak akkor az neveletlen?!
Én még mindig kiflicsücsökről beszélek. Megbontani csomagolt élelmiszert nyilván nem illik és nem is teszem. De! Ha ott csücsül 5 kifli egy zacsiban, amiből egy csücsköt odaad valaki a gyerekének, az mégis miért zavar titeket?
Ettől miért érzitek magatokat rosszul? Károsul esetleg valaki az eset kapcsán?
Milyen rossz példa lehet ez a gyerekek számára? Ők a legtöbb felnőttel ellentétben nem hülyék. Tudják, hogy kiflicsücsköt lehet, mást nem, és azt is csak gyerekeknek. Nem kell ezt feleslegesen továbbgondolni. Nyilván megint 2 év alatti gyerekekre gondolok, afelett már simán kivárják, míg kiér az ember a boltból.
Ez megint olyan egyszerű és tolerálható dolog lenne, mégis sok ember fennakad rajta. Kérdés, hogy miért. Érdemes lenne magatokba nézni, hogy mi a baj az életetekkel, mik azok a magánéleti problémák, amelyek miatt ilyen semmiségeken képesek vagytok fennakadni. Tényleg ez a fontos, ez az ami számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!