Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért eteti sok anyuka a...

Miért eteti sok anyuka a gyerekét a bevásárlóközpontban? 28F

Figyelt kérdés
Nincs gyerekem de annyira fura látni hogy sok anyuka a pékárunál fog egy kiflit és odaadja a gyerekének hogy egye meg. De olyat is láttam hogy egy chipset bont meg az anyuka. Hasonló a helyzet az üdítőkkel is. Játszani is szoktak a játékokkal ha van eladó játék. Persze ezek nagy részét ki sem fizetik a kasszánál ( főleg a pékárukat)
2018. dec. 23. 08:35
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
73%
A nemtom hányadik hozzászoló vagyok , komolyan én vagyok az egyedül az országban ( még ha más országban élek is ) akinek mindig van a táskájában valami gyereknek való étel ? Legyen az egy kis zacskó keksz vagy alma. Négy éve nem indultam el úgy otthonról hogy nincs a táskámban valami.
2018. dec. 23. 16:41
 32/66 anonim ***** válasza:
30%

Én is adtam régebben a gyerekeimnek. Engem is így "neveltek", ahogy beértünk a boltba máris, válassz valamit, amit megeszel. Kifizettük mindig, így azt hittem ez normális, én is így csináltam. Épp itt olvastam egy hasonló témájú kérdést és láttam a felháborodást. Azóta nem adok nekik semmit a boltban.

Én egyszerűen nem tudtam, hogy nem illik, mert így nőttem fel, hála anyám sajátos nevelésének :/ de mindig tanul az ember :)

2018. dec. 23. 16:52
 33/66 anonim ***** válasza:
26%
A nem illiken túl mi a baj vele ha esetleg megéhezik vagy csak valamit ott enne? Hogy ettől én rosszul nevelem az szerintem nevetséges, mégpedig azért mert annyira jelentéktelen dolog. Persze csak pár előttem szólóval gondoljuk így. Vállalom.
2018. dec. 23. 19:06
 34/66 anonim ***** válasza:
73%
Mert alapból normális ember arra neveli a gyerekét, hogy csak az a miénk amit már kifizettünk.
2018. dec. 23. 19:09
 35/66 anonim ***** válasza:
12%
Utolsó, ezen múlik az ember normálissága? Értem.
2018. dec. 23. 19:35
 36/66 anonim ***** válasza:
39%

Nálunk meg a normális ember nem botránkozik meg azon, hogy valaki a megvásárolni szánt kifliszacskóból letör egy csücsköt a gyerekének, mert nem ettől szar a világ, amiben élünk, hanem az ilyen szánalomraméltó károgók létezésétől, mint az itt kommentelők többsége.

Ezek után már csak azért is fogok nekik adni, pedig nem szoktam :)

2018. dec. 23. 20:11
 37/66 anonim ***** válasza:
84%

én sem értem az ilyet.

ha tudjuk,hogy hosszabb bevásárlás jön, akkor lehet venni előtte pár falat kaját és üdítőt. kint a bevásárlóközpont előtt megenni és utána menni vásárolni.

bent, amíg nem fizetted ki szerintem rohadtul nem korrekt eszegetni. és nem is tanít vele jó példát a szülő szerintem.

az ilyen nagy boltok környékén mindig van pékséges vagy fornettis,szóval nyugodtan be lehet kapni előtte pár falatot,ha éhes.

2018. dec. 23. 20:48
 38/66 anonim ***** válasza:
31%
Nem olvastam vegig, de felháborító az elején pár hozzászólás. Sose ettem bele semmibe a boltban fizetés nélkül, de a gyereknek 2-3 éves kora körül simán odaadtam a kiflicsücsköt. Egész egyszerűen azért, hogy nxugton legyen míg vége a bevásárlásnak és üljön szépen a bevásárló kocsiban. Kis boltban ilyen eszembe se jutott, de a tescóban ez alap volt. Nem tudom miért zavar ez gyerekteleneket például, soha ránk se szóltak és egyértelmű, hogy mindig kifizettük. A fél kifli benne is volt a zacsiban, sose evett meg egy egészet. Nem a 29 ft-os kiflin fogok meggazdagodni, hogy ingyen etessem a gyerekkel. Felnöttként az is előfordul, hogy egy vizet felbontunk, pláne a nyári nagy melegben. De igy is tudjuk fizetni, ezt se tartom gondnak, pláne nem lopásnak.. De jó, hogy ennyi erkölcsös szülő van. Kár, hogy a sok neveletlen gyereken pont nem ezt látni..
2018. dec. 23. 20:53
 39/66 anonim ***** válasza:
55%

Én boltban dolgozom, külföldön és a kisgyerekes vásárlók 80%-a úgy jön a kasszához, hogy a zacskóban csak egy fél fánk, zsemle vagy akármilyen péksütemény van. Na és? Kifizetik. Olyan is van, hogy a gyerek az egeszét megette a vásárlás alatt olyankor csak szólnak, hogy volt még ez is csapjam hozzá. Mi ezzel a probléma?

Velem is előfordult már, hogy nagyon szomjas voltam és bele ittam a vízbe mielőtt kifizettem volna. Akkor most szar ember vagyok?

Azok a felnőtt emberek akik szanaszét hagynak a boltban mindent mert a mosószereknél jutott eszébe, hogy nem kell mégse az a csomag szalámi? (ami ezek után mehet a kukába) Velük semmi baj, de ha egy gyerek megeszik egy fánkot míg a szülei vásárolnak akkor az neveletlen?!

2018. dec. 23. 21:05
 40/66 anonim ***** válasza:
38%

Én még mindig kiflicsücsökről beszélek. Megbontani csomagolt élelmiszert nyilván nem illik és nem is teszem. De! Ha ott csücsül 5 kifli egy zacsiban, amiből egy csücsköt odaad valaki a gyerekének, az mégis miért zavar titeket?

Ettől miért érzitek magatokat rosszul? Károsul esetleg valaki az eset kapcsán?

Milyen rossz példa lehet ez a gyerekek számára? Ők a legtöbb felnőttel ellentétben nem hülyék. Tudják, hogy kiflicsücsköt lehet, mást nem, és azt is csak gyerekeknek. Nem kell ezt feleslegesen továbbgondolni. Nyilván megint 2 év alatti gyerekekre gondolok, afelett már simán kivárják, míg kiér az ember a boltból.

Ez megint olyan egyszerű és tolerálható dolog lenne, mégis sok ember fennakad rajta. Kérdés, hogy miért. Érdemes lenne magatokba nézni, hogy mi a baj az életetekkel, mik azok a magánéleti problémák, amelyek miatt ilyen semmiségeken képesek vagytok fennakadni. Tényleg ez a fontos, ez az ami számít?

2018. dec. 23. 21:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!