Miért eteti sok anyuka a gyerekét a bevásárlóközpontban? 28F
Ilyenen vitatkozni??? Komolyan?
Inkább menjetek, aztán süssétek a bejglit!
Annak legalább van értelme!!!
Hú, de sok észkombájn van itt Te jó ég! Minek mész a boltba, ha még friss kiflid is van otthon? Igen, az update fűrészporoson, és a diabetikusokon kívül tele van cukorral mindegyik, segítek a szénhidrát sorban találod és abból a cukor. 2-3 évessel nem is etettem ilyeneket. De hajrá.. Még jó, hogy mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.
Boldog karácsonyt!
Én nem adtam neki soha, de nem ítélem el, aki ad. Én meg tudom oldani, hogy csak leszaladok, közel is van, kocsi is van. Innivaló volt nálam mindig, kaja az nem, tudta, hogy odaadjuk a néninek, utána megkaphatja. A kiflicsücsökkel, fél pogácsával semmi bajom nincs, egyék, akkor sem ebben megy csődbe a tesco, ha valaki elfelejti. Viszont aki a csokit, túrórudit odaadja, azt nem tudom megérteni. Az nem azért van, mert éhes a gyerek, hanem hogy "fogdmábe"... na, azt elítélem. Ásványvízbe én is ittam már bele, bár a 30 évem alatt egy kezemen meg tudom számolni, hányszor.
De van olyan, hogy az ember éhes vagy szomjas lesz és ott de rögtön kell két korty, vagy egy kiflicsücsök.
Valaki kérdezte, hogy mi a baj ezzel azon kívül, hogy nem illik. Hát egyrészt szerintem ez már önmagában elég, de a másik probléma, hogy sok olyan dolog van, amit a kasszánál mérnek, pl. gyümölcs. Ha abba már beleevett a gyerek (vagy a felnőtt), akkor már nem annyit fizetsz, amennyit eredetileg pakoltál, hanem kevesebbet. Gondolok itt például a szőlőszem csipegetésre. Ezt a részét már csak azért sem értem, mert ráadásul meg sincs mosva, mégis sokan elszemezgetik a felét vásárlás közben.
Én amúgy is mindig az önkiszolgáló kasszánál szoktam vásárolni, és általában az Intersparban, ott meg előre le kell mérni és címkézni mindent, na ott meg a kassza szólna be, ha nem egyezik az ő általa mért súly azzal, ami a címkén van. Ez áll a pékárura is, még ha az nem is súlyra megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!