Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért eteti sok anyuka a...

Miért eteti sok anyuka a gyerekét a bevásárlóközpontban? 28F

Figyelt kérdés
Nincs gyerekem de annyira fura látni hogy sok anyuka a pékárunál fog egy kiflit és odaadja a gyerekének hogy egye meg. De olyat is láttam hogy egy chipset bont meg az anyuka. Hasonló a helyzet az üdítőkkel is. Játszani is szoktak a játékokkal ha van eladó játék. Persze ezek nagy részét ki sem fizetik a kasszánál ( főleg a pékárukat)
2018. dec. 23. 08:35
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
58%

Eleve úgy indulunk el ilyen helyre, hogy eszünk előtte valamit.

Na most ha a fiam nem evett semmit otthon (épp ez megy, semmit sem akar enni), akkor két lehetőség van:

Egy: Kis bevásárlás esetén végig várja hogy kifizessük. 2 éves, megérti. Mondja is hogy “néni”, hisz mindig egy néninek adjuk oda a pénzt a termékekért.

Másik lehetőség:

Havi 1x megyünk nagybevásárlásra, ami sok időt elvesz. Ha tényleg ordít a kaja miatt mert már x órája csak megyünk, akkor direkt Tescoba megyünk, ahol van a scan and shop lehetőség. Mindig becsipogok egy zacskós péksüteményt (palacsint, apró pogácsák vagy valami más csomagol dolog), és a csomagolást beteszem a többi cucc közé. Ha kapok egy ellenőrzést, ott lesz, látják hogy be van szkennelve.

Viszont ez ritkán fordul elő, nem vagyok a híve..

Ehhez szülő is gyerek kell, hogy tudják kezelni. Szerencsére mi meg tudjuk beszélni.

2018. dec. 23. 13:34
 22/66 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem az az általános, hogy kifizetik ilyenkor a megrágott kiflit.

De nekem is fura, van gyerekem, soha nem bontottunk ki semmit a boltban. Ha édességet kap, akkor tudta már 2 évesen is, hogy a bolt előtt eheti meg. Bár én nem szoktam több órás nagybevásárlást tartani egyébként sem. El tudom képzelni, hogy valaki egy-két esetben olyan helyzetbe kerül, hogy odaadja inkább azt a kiflit, de rendszeresen adni, csak azért, hogy nyugi legyen a boltban, hiba.

2018. dec. 23. 13:37
 23/66 anonim ***** válasza:
18%

Ha azt hiszitek ettől neveltek jó gyereket nagyon el vagytok tevedve:)))))

Komolyan azon kattogni hogy egy anya hogy képes enni adni a gyerekenek barhol barmikor..inkább visitson..mert nálatok sosem fordul elő hogy tiszta idegek vagytok ha ehesek vagytok?? Megtanulja mindenki kontrolalni persze maximum masokon toltod ki es leorditod mindenki fejet az utcan..

2018. dec. 23. 14:10
 24/66 anonim ***** válasza:
77%
Egyetértek az 1es valaszoloval, az csinál ilyet aki ilyen példát látott maga is. Nekem mindig meg kellett várnom gyerekként hogy adott terméket kifizessuk, majd kasszabol való távozás után bonthattam fel. Meg volt mindig véve nekem amit szerettem volna, ennyi volt a szabaly: fizetés után lehet felbontani. Van egy másfél éves kisfiam, többször volt már hogy szeretett volna kibontatni edesseget velem mikor sorban álltunk a kasszanal pl. Nem engedtem neki, próbáltam elmagyarazni neki hogy majd ha a néni lehuzza után szabad. Nevelés kérdése. Aki pedig fizetés előtt megissza megeszi a terméket szimplán bunkó paraszt. Már elnézést a kifejezésért, de emberek vagyunk, nem állatok, azért egy sorban állást csak ki lehetne bírni, mind felnőttnek, mind gyereknek. Én kibírtam gyerekként is, a fiam is kibirja kisgyerekként.
2018. dec. 23. 14:16
 25/66 anonim ***** válasza:
35%

Persze szoptatni bármikor bárhol lehet, de ha egy 3 év alatti gyerek enni merészel mert éhes, akkor jajj a szülőnek.

Furcsa hozzáállás. Van az a kor, ami után nem illik a boltban enni. De egy 3 éves gyereknek, aki a bevásárló kocsiban ül, szerintem megbocsátható. Főleg, ha látja, hogy becsülettel ki lesz fizetve.

2018. dec. 23. 14:39
 26/66 anonim ***** válasza:
37%
Na.... A sok mintaszülő!
2018. dec. 23. 14:41
 27/66 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem gáz, de sajnos sokan csinálják. Elég önfejű, makacs gyerekeim vannak, egyik se egyszerű eset, ráadásul munka és bölcsi/ovi után járunk mindig bevásárolni, gyalog, autó nélkül, szóval elég hosszadalmas már az odajutás is, de azt mindegyik megtanulta már kicsi korában, hogy a boltban nem eszünk, csak ha már fizettünk. Nem mondom, hogy soha, egyszer sem próbálkoztak be kisebb korukban, de talán ha kétszer kellett rá nemet mondanom, és onnantól kezdve megértették, hogy ebből nem fogok engedni.

Mondjuk nálam mindig szokott lenni keksz, vagy valami hasonló, azt kaphatnak, ha nagyon rájuk tör a rágcsálhatnék, de azzal is úgy vagyok, hogy vagy azelőtt egyék, mielőtt bemennénk, vagy ha már kijöttünk.

2018. dec. 23. 14:45
 28/66 anonim ***** válasza:
60%

A gyerekem minden vásárlásnál (havi 1 alkalom) megeszik egy fél kiflit.Mindig kifizetem.Ha eltörik egy joghurt vagy tojás, kiszakad egy zsemlemorzsa azt is kifizetem.

Nem, sose voltam szőlő-dió-akármi lopó.

Én ebben nem látok semmi kivetnivalót.Nem lopok.Majd ha nagyobb lesz megérti mit szabad.Most még kicsi.Nem lesz belőle bűnöző felnőtt...

Engem sokkal jobban zavar, mikor valaki meggondolja magát és egy ketchupot betesz a lisztek közé pl.Lusta visszatenni a helyére.Vagy mikor összetapogatja a zsömlét vagy péksütit.Sokkal zavaróbb dolgok vannak egy nagy üzletben, minthogy egy kisgyerek elmajszol egy kiflit.

2018. dec. 23. 15:00
 29/66 anonim ***** válasza:
18%
Falra mászok tőle, undorító, gusztustalan stb. Idióták. Ha saját dolgotokkal foglalkoznátok észre sem vennétek. Két gyermekem van és eddig soha nem hallottam hogy ezzel baj lenne, természetesen kifizettem. Biztos sza.ul neveltek.
2018. dec. 23. 15:08
 30/66 anonim ***** válasza:
85%
5 éve nevelem a párom lányát, mindig viszek magammal valami rágcsát, meg egy kulacs vizet, ha megyünk valahova, mert tuti, hogy a tesco közepén találja ki, hogy ő most éhen akar halni. Olyan dolgot nem ehet, amit még nem fizettünk ki.
2018. dec. 23. 15:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!