Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért eteti sok anyuka a...

Miért eteti sok anyuka a gyerekét a bevásárlóközpontban? 28F

Figyelt kérdés
Nincs gyerekem de annyira fura látni hogy sok anyuka a pékárunál fog egy kiflit és odaadja a gyerekének hogy egye meg. De olyat is láttam hogy egy chipset bont meg az anyuka. Hasonló a helyzet az üdítőkkel is. Játszani is szoktak a játékokkal ha van eladó játék. Persze ezek nagy részét ki sem fizetik a kasszánál ( főleg a pékárukat)
2018. dec. 23. 08:35
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
63%
Ha csak én viszem, nem kap semmit, legfeljebb ha végeztünk, mert gyorsan, célirányosan szoktam vásárolni. A férjem szeret nézelődni, ilyenkor néha ad neki egy fél kiflit, amit ki is fizet. Szerintem szoktatás kérdése is, de tény, altalában ďélelőtt vásárolunk, reggel, indulás előtt pedig nincs étvagya, barmivel kínálom. Velem kibírja, sokszor hazáig is, mert, mint mondtam, gyorsan vásárolok.
2018. dec. 23. 09:25
 12/66 anonim ***** válasza:
92%
Megoldas, en ezt csinalom: MINDIG van a taskamban valami, es azt kapja. Kulfoldon lakom egyebkent es a Tescoban pl. van kirakva ingyen gyumolcs a gyerekeknek ( 6 eve is volt, nem uj dolog ) .
2018. dec. 23. 09:49
 13/66 anonim ***** válasza:
77%

Jaj, olyan rossz duma ez az "amíg nincs gyereked, ne szólj bele".

Igazából mi sosem indulunk el úgy, hogy ne lenne ellátva a gyerek, hogy a bolt közepén találja ki, hogy éhes. Inni viszünk, hazafelé meg megeheti, amit szeretne. De tényleg micsoda proli dolog már, hogy a kezébe nyomok valamit és azt tnaulja meg, hogy az a természetes, hogy beleeszünk a boltban az ételbe. Vendégségben sem nyitogatod másnál a hűtőajtót, a boltban is onnantól a tiéd a cucc, miután kifizetted.

Inkább csinálja 2-3 alkalommal a raplit a boltban a kifliért, és jöjjön rá, hogy addig úgysem kapja meg, amíg ki nem értünk, minthogy utána meg egy kis követelőző bunkó legyen.

Bocs, ha nyersen fogalmaztam, de az agyam eldobom, ha valaki lusta megtanítani viselkedni a gyerekét, és még ki is kéri magának.

2018. dec. 23. 10:03
 14/66 anonim ***** válasza:
83%

Igen ezzel az a baj, hogy a gyerek számára természetes lesz, hogy ő azt eszik meg kifizetés nélkül amit akar.

Felnőtteknél is hányszot látom, hogy a világ legtermészetesebb dolgának veszi belemarkolni a kitett dióba, csipegetni a szőlőből, megenni egy pogácsát.

2018. dec. 23. 10:07
 15/66 anonim ***** válasza:
68%

Mert a szülőket sem nevelték meg.

Soha nem adtam loptt holmit a gyereknek. Megtanulta hamar, hogy az csak akkor a mienk ha kifizettük. A kulacsa mindig nálunk van vízzel tele, ha megszomjazna.

2018. dec. 23. 10:41
 16/66 anonim ***** válasza:
89%

Azt értem, hogy a gyerek éhes vagy szomjas lesz.

De miért nem lehet erre felkészülni? Mindenki ismeri a saját gyerekét. Én is tudom, hogy belépünk, megcsapja az orrát a péksüti illat, és már éhen is akar halni. 1,5 évesen kicsi, hogy türelmesen kivárja, amíg egy nagybevásárlás végére érünk.

De mindig van nálunk egy kis keksz, egy kis víz, és oda tudom adni. Sose adtam a kezébe olyat, ami nincs kifizetve.

2018. dec. 23. 10:50
 17/66 anonim ***** válasza:
43%

Volt hogy én is kaptam 1-1 kiflit rágcsálni amíg a felnőttek vásároltak. Nagy cucc! A pénztárnál szóltak és ugyanúgy ki lett fizetve, mintha a zacskóban lett volna. Soha nem szólt be érte senki.

És most itt vagyok, soha életemben nem loptam el semmit/nem is akarok, el is ítélem; nem lettem sunyi szőlőlopó, pogácsacsóró felnőtt.

De látom hogy egyre több az olyan ember aki imád mások életébe belemászni.

2018. dec. 23. 11:12
 18/66 anonim ***** válasza:
63%
Nincs jobb dolgotok emberek?
2018. dec. 23. 11:26
 19/66 anonim ***** válasza:
43%
Úr isten és akkor mi van ha felbontja és oda adja? Nekem boltom van, de soha nem akadtam fent ilyenen. SOHA. SOKKAL cifrább dolgok szoktak történni annál, hogy fizetés előtt megeszik egy csokit a gyerek. És akkor mi van? 😅Ez legyen életetek problémája.
2018. dec. 23. 12:14
 20/66 anonim ***** válasza:
91%
Általában a gyerekhez igazítom a bevásárlást, evés után megyünk boltba. Ha több helyre is megyünk és sokáig tart, akkor az autóban vagy máshol a bolton kívül kap enni.
2018. dec. 23. 12:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!