Hogyan tudnám elfogadtatni vele, hogy nem lesz testvére?
Hát sokan nem ismerik az empátiának még a fogalmát sem.
Megmondom őszintén én sem tudok együttérezni a 3 gyerekes anyukákkal, amikor itt tépik a hajukat, hogy vajon miért is utálják egymást a gyerekeik. Mégsem vagyok akkora paraszt, hogy válaszoljak csak azért, hogy kiosszam őket "ugyan, miért kellett ennyit vállalni, ha nem birod?"
Én nem tartom magam "parasztnak" azért, mert tisztába teszem a fogalmakat.
Ilyenkor mondja azt, hogy X év fölött nem akartam már szülni abbahagytuk a próbálkozást, ezzel nincs is semmi baj.
De ne keverjünk már bele olyat hogy a "korom miatt nem lehetett gyerekem". Tudjátok ti egyáltalán milyen az mikor valakinek nem lehet, vagy a kora miatt nem lehet gyereke? Utóbbi esetben már menstruáció sincs. Előbbi esetben meg védekezés nélküli együttlétekből sem fogan SOHA gyerek.
Mar ne is haragudj de ez a 3 gyerekeseknek szolo "minek vallalsz,ha nem birod" kijelentes kicsit tulzas.
Merem azt mondani,hogy neked is vannak nehez pillanataid,attol,hogy csak egy gyereked van.Most azt megszorzod 3-mal vagy tobbel,ertheto,hogy elfaradunk es ketsegbeesunk,mondom en ezt 4 gyerekes anyukakent.
Tudom,hogy mivel jar a tobb gyerek,de annal nem nagyon van csodalatosabb mikor latod oket egyutt jatszani.Igen veszekednek,de ki nem?
Es ez nem ellened iranyul,csak tulzasnak erzem,amit irtal.Ha valaki,akar en kiirom ide nagy ketsegbe esesemben,hogy olik egymast a gyerekeim,nem birom tovabb,idegileg kikeszulok,mit csinaljak,azt azert teszem,mert remelem,hogy vannak meg normalis emberek itt akik kicsit meg tudnak nyugtatni.Szerintem foleg itt a gyerekes kerdeseknel alakulhatnak jo kis kozossegek.Pl a 3.gyerkocomnel osszegyultunk itt kismamak es azota is(2 es fel eve)tartjuk a kapcsolatot.
Szerintem jogtalanul 'akadsz ki',mindenki megirta a velemenyet(mondjuk a stilus nem mindenkinel udvarias),de hogy fogadd el.A gyerekednek meg mondd el az igazsagot.Akar azt,hogy nem lehet gyereked vagy hogy nem szeretnel mar.Meg fogja erteni.
Legalább tanulnál meg olvasni, vagy ne hazudozzàl. Kitörölteted amit írtam majd vetítesz hogy én mit miért írtam?
Újra a gyengébbek kedvéért.
Pfan kéne vágni mert sajnáltatja magát hogy neki nem lehet gyereke mert öreg, közben x év fölött nem akar szülni.ÖNSZÁNTABOL nem mert nem lehet.
Őszintén sajnàlom hogy nem beszéled a saját nyelved rendesen. Vagy ha igen elferdíted a tényeket. Te nagyon empatikus.
Pont amiatt a szó miatt jelentettem.
Ha nem lett volna indokolt, akkor nem is törlik, hiába üzengetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!