Hogyan tudnám elfogadtatni vele, hogy nem lesz testvére?
Az is nevelés kérdése, hogy a már megkapott javakat hogyan becsülje meg. Neki egyelőre az a dolga hogy tanuljon. A maga módján megdolgozik, mert amikortól lehet, menni szeretne diákmunkára, pedig nem szorul rá.
Nekem semmi gondom azzal, aki máshogy fogja fel a dolgokat, de sok esetben inkább irigységből jönnek dolgok ki az emberekből. Pedig sokkal inkább az lenne a lényeg, hogy mindenki a saját dolgával foglalkozzon. Na meg a saját életével. Egy szerényebb, korlátozott anyagi lehetőséggel rendelkező ember hamarabb kívánja halálba a módosabb embertársát, mint fordítva. Sőt, akinek több van, az rendszerint nem foglalkozik sem a csórókkal, de fordítva meg, bezzeg ilyen olyan kocsija van, bezzeg alá tették, bezzeg stb. És itt is minden második ember arctalanul ezeket köpködi! :) de lepereg, elhiheted. :))
Ez most komoly???
"anya már öreg 34 éves,és ezért sajnos nem lehet több gyereke"
Ejj, legalább ne hazudnál neki! Még ha 44 éves lennél, megérteném, de 34 évesen?
18 válaszolo ,nem őregség miatt nem lett tesója a gyerekednek hanem mert nem jőt össze több .
én 34 évesen szültem 3. gyereket.akkor még nem éreztem őregnek magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!