Akik nem gazdagok, átlagosan élnek ( bár kinek mi az átlagos), mi a fontos számotokra, legyen testvére a gyereknek, vagy úgy felnevelni ahogy szeretnéd, és mindent megadni neki?
Nálunk egyenlőre ez miatt mem lesz tesó. Most jó minden, nem szórjuk a pénzt, de van amure kell, és jut szórakozásra, játékra, nyaralásra.
Mi is szeretnénk, de szeretetből nem lehet eltartani egy gyereket.
ha nem is mindent megadni, de nem szulok ugy 2-3 gyereket, ha az az ara hogy egyiknek sem tudok elmenyeket adni. mondom ezt ugy hogy vallasos vagyok es nagyon fontos szamomra a csalad...de azert hogy egesz evben parizsit egyen h tonkre mennyen a gyomra 40 evesen es mindezt azert hogy megtudjam.neki venni a tankonyveit nyaralasrol mozirol meg szo sem lehet....hat akkor inkabb vallalok egyet vagy egyet sem. szoval a mindent es a letminimum kozott van azert nehany arnyalat.
ket gyermeket fogunk vallalni mert nalam a "mindent" kategoriaba tartozik hogy legyen egy-egy lakasuk.huszon.eves korukra hogy ne nullarol induljon az eletuk. ha harmat vallalnank, harom lakast mar nem tudnank kigazdalkodni.
de azt viszont nem tartom fontosnak hogy tablete legyen 5 evesen...szoval kinek mi a minden.l
Mi egyet vállaltunk ,lehetne kettö is de akkor már semmi "luxus" nem férne bele.Én öszintén ,magamat sem szeretném sanyargatni.4 tesóm volt ,nem voltunk gazdagok.Láttam ,ahogy anyukám a 15 éves kopott ruháiban ,az állandó utánunk való robotolásban és idegeskedésben hogy ment tönkreNyilván ezzel nem azt akarom mondani ,hogy akinek 4 gyereke van az tönkremegy ,de ha ezmellé állandó anyagi problémái vannak akkor biztosan.Soha egy nyaralásra ,egy kirándulásra nem futotta.Nem volt autónk ,albérletböl albérletbe vándoroltunk.
Szóval igen tudom ,hogy a szeretet a lényeg ésatöbbi ,de amikor kicsi voltam sokszor veszekedtem anyával ,mert nem értettem hogy miért nem mehetek osztálykirándulásra éppen.
Én nem kaptam meg mindent, nem voltunk sokat nyaralni a családommal, nem volt sok ruhám, de volt egy szerető, törődő családom és nem cserélném el őket, nem sajnálom, hogy nem nyaraltunk, hogy nem volt laptopom vagy kettővel több ruhám...
Lehet nevezni akárminek, de én ezért úgy vagyok, hogy egy szerető család, az minden anyagi javat pótol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!