EZ FONTOS / SÜRGŐS! Sziasztok! Tudnátok nekem küldeni anime sorozatban szereplő átlagos kinézetű lányokat a karakter neveikkel együtt? A blogomhoz kellene, nagy szükségem lenne rá!
Kagaku no Railgun-ból szerintem az összes lány szereplő átlagos kinézetű. Misaka Mikoto, Shirai Kuroko, Saten Ruiko, Uiharu Kazuri.
Toradora esetleg? Aisaka Taiga, Kushieda Minori, Kawashima Ami.
Sword Art Online-ból Yuki Asuna meg Ayano Keiko.
Nem tudom, hogy elég-e ennyi, de remélem segítettem velük. :)
Gintama - Kagura, Tsukuyo, Terakado Tsu, Okita Mitsuba, Kijima Matako, Mutsu, Shimura Tae, Sarutobi Ayame
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin - Koike Setsuko, Yokosuka Megumi, Lilly
Code Geass - C.C., Kallen Stadtfeld, Euphemia li Britannia, Shirley Fenette, Nunnally Lamperouge, Cornelia li Britannia, Villetta Nu, Milly Ashford, Sumeragi Kaguya, Rakshata Chawla, Nina Einstein
Shigatsu wa Kimi no Uso - Miyazono Kaori, Sawabe Tsubaki, Aiza Nagi, Seto Hiroko
Natsume Yuujinchou - Natsume Reiko, Taki Tooru, Sasada Jun
Death Parade - Kurokami no Onna
Hikaru no Go - Fujisaki Akari
Steins;Gate - Makise Kurisu, Shiina Mayuri, Amane Suzuha
Psycho-Pass - Tsunemori Akane, Karanomori Shion, Kunizuka Yayoi
Remélem, elég lesz, de ha kell még, írok, csak most ennyihez volt energiám:D
Shigatsu wa Kimi no Uso-Miyazono Kaori,Tsubaki Sawabe
K-On!-Akiyama Mio,Nakano Azusa,Ritsu Tainaka,Tsugumi Kotobuki,Yui Hirasawa,Sawako Yamanaka
Angel Beats!-Tachibana Kanade,Yuri Nakamura,Yui
Talán még:
Hetalia-Belgium,Seychelles
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!