Baj, ha nem vagyok képes megérteni, felfogni, hogy a lányok számára miért ennyire fontos a tökéletes külső, miért nem akarnak ismerkedni átlagos kinézetű fiúkkal, miért csak a tökéletes külsejű fiúkkal ismerkednek, állnak szóba?
Ne nyavajogjál már!!!!!
Már baromi unalmas!
mi a tökéletes?
jó cuccok meg izmos test? szerintem azért ez elég relatív tud lenni és végül is apádnak is volt csaja nem?
Nézd meg mennyi átlagos külsejű srácnak van barátnője.
Aztán gondold át még egyszer a kérdésedet.
Ne légy félénk nyuszi, és nem léesz gond az átlagos külsőddel. Én se nézek ki jól, de 2 éve barátnőm van.
A lányok valóban csakis és kizárólag a külsőleg legjobb férfiakat veszik emberszámba, amíg egy férfi szívesen szóba áll bármilyen lánnyal. A nők rögtön a külső alapján ítélnek. Szerintetek például egy egyetemen a bombanőket miért nem látjátok soha egy kockának kinéző srác mellett sétálni még csak haveri szinten, folyóson, teremben, akárhol? Mert a szép nők általában kerülik az átlagos vagy az az alatti férfiakat, ugyanis egymás között kínosnak tartják, ha egy "retekkel" az oldalukon látják őket. Sajnos ilyen a mai nők felfogása.
Lányok, nem kell megsértődni, és nem muszáj lepontozni, de nézzetek magatokba, és gondolkodjatok el, hogy ez valóban így van-e. Igen, így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!