Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini csajok, miért olyan fontos nektek a fiúk külseje, miért nem tudtok beleszeretni egy átlagos vagy csúnya fiúba?
Figyelt kérdés
Én már csúnya lányba is voltam szerelmes, nem értem, hogy a lányok miért nem képesek a fiúk jellemét nézni a külseje helyett.2013. máj. 10. 13:45
1/22 anonim válasza:
Nagyon szerelmes lehettél, ha képes vagy ezzel a jelzővel illetni.
2/22 anonim válasza:
en most epp egy atlagos fiuba vagyok rohadtul szerelmes es szenvedek miatta mert amellett hogy nem egy cicafiu megis rohadt bekepzelt es megtanult iranyitani..nem a kulsod a fontos hanem ertesz-e a nokhoz.
3/22 anonim válasza:
Ne általánosíts. Én se vagyok a világ szépe, de nekem is volt már barátnőm...
4/22 anonim válasza:
azért mert tinik, még fejlődő korban vannak, csapatban rajzanak, ahol az számít hogy mit tudnak felmutatni egymás előtt plusz az egójukat akarják fényezni efféle dolgokkal-olyanok mint a majmok próbálják utánozni az emberek, vagyis a felnőtteket ahol ugyanez megy csak burkoltabban, ilyen a világ..
5/22 XCI válasza:
Pont, hogy a jellemed miatt nem szeretnek, de a kérdést olvasva érthető is. Azon kellene változtatnod!
6/22 anonim válasza:
utálom ezek a kérdéseket
utálom az olyan buta embereket, mint te
utálom ezt az önsajnálást, és ezt az általános nyavajgást,ami itt megy
azért nem szeretnek, mert undorító vagy, nem azért,mert ronda.
8/22 A kérdező kommentje:
1. Szerintem jobban tudom én miért nem szeretnek, mint.
2. Elég szar érzés, ha kis tinicsajok rajtam nevetgélnek vagy, ha bepróbálkozom náluk kigúnyolnak.
Utálatosak ezek a mai csajok nem is értem it szeret sok fiú bennük. Én már nőgyülölővé kezdek válni miattuk. Nem igaz, hogy enynire ritka rendes és egyben vonzó lány.
2013. máj. 10. 13:55
9/22 anonim válasza:
sőt gondolj arra hogy azok a szép csajok ugyanolyan büdöset szarnak mint mindenki más
10/22 XCI válasza:
És mondd már meg nekünk, szerinted ez a nőgyűlölet nem sugárzik rólad? Dehogynem, eltaszítasz vele mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!