Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tini csajok, miért olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini csajok, miért olyan fontos nektek a fiúk külseje, miért nem tudtok beleszeretni egy átlagos vagy csúnya fiúba?

Figyelt kérdés
Én már csúnya lányba is voltam szerelmes, nem értem, hogy a lányok miért nem képesek a fiúk jellemét nézni a külseje helyett.
2013. máj. 10. 13:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%
Ha csúnya vagy, akkor miért kell neked mindenáron szép lány? A szintén csúnyáktól kevesebb kevesebb elutasítást kapnál. No offense, csak az igazság.
2013. máj. 10. 14:09
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
Elmondanám h süt az ilyen pasikról h szerencsétlen, megkeseredett, nőgyűlölő lúzerek. És ez nem túl vonzó. Am meg ez a duma h te jobban tudod h miért nem kellesz nekik..... gondolat olvasó vagy??
2013. máj. 10. 14:14
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk nem tudnék egy csúnya fiúba beleszeretni, még ha jó fej is lenne. Nem tudnék hozzá vonzódni egyszerűen.

Egy átlagosba, aki kedves, normális, abba igen. Csak sajnos az én környezetemben olyanok vannak akik beképzeltek és csak a cicákra mennek :)

2013. máj. 10. 14:27
 14/22 anonim ***** válasza:

14

Milyen kicsi gyerek?? Talán te vagy gyerek. Én 24 vagyok. És te is csak általánosítani tudsz. Szánalmas h 1-2 nő kibas.zik veletek és akkor más az összes szar szemét. Lehet h nekem több okom volna minden férfit utálni, mégsem teszem. Mert nem vagyok olyan szánalmas mint ti h egy alapján ítéljem meg összeset. Én pl pont rohadtul nem tehetek a te lelki nyomorodról mert az életben nem találkoztunk még. Majd akkor mond az összes nőre h ilyen v olyan, mikor már mindet kipróbáltad. Addig meg légy oly szíves és csak arról mondj véleményt akit ismersz is. Köszi. Neked is ment a piros ne aggódj.

2013. máj. 10. 16:00
 15/22 anonim ***** válasza:
jah és csak úgy kérdem h te a nők 99%-ával jártál?? Akkor csak nem mehet olyan rosszul.
2013. máj. 10. 16:14
 16/22 anonim ***** válasza:
Azért mert te csúnya lányba is voltál szerelmes, attól egy tini csaj miért legyen szerelmes egy csúnya fiúba? Ez aztán a logika. Látszik ezért nem akarnak veled kezdeni mert ostoba buta ember vagy. Amúgy is sokkal jobb érzés egy helyes fiúval végig menni az utcán mint egy ragyás fejűvel.
2013. máj. 10. 16:39
 17/22 anonim ***** válasza:

16-os: Köszönöm neked ezt a kommentet, lehet egy pofáraeséstől mentettél meg, ugyanis holnap akartam kezdeményezni egy lánynál, de ahogy látom kosár lett volna a vége, ugyanis nekem is ragyás az arcom.Nem tudom most mi a sz*rt csináljak, szerintem ezenmár csak a fejcsere segítene.Már negyedik éve küzdök ellenük, annyi mindent kipróbáltam már és ezzel együtt annyi pénzt is kidobtam, de mind hiába:/

Tényleg köszi, hogy ezt leírtad.

2013. máj. 10. 17:19
 18/22 anonim ***** válasza:
Hát nem csak a tinicsajok, hanem egyik lány sem képes. Én rettenetesen ocsmány vagyok, alacsony és dagadt, még én is rosszul vagyok saját látványomtól ha tükörbe nézek, szóval nem csoda, hogy egyetlen egy lány sincsen, aki egyáltalán 10 másodpercnél tovább megmaradna a 3 méteres körzetemen belül.
2013. máj. 10. 17:43
 19/22 anonim ***** válasza:

16:39. még szerencse hogy te ilyen intelligens vagy :DDD LOL

17:19, ha nem lógnak Deák Ferkók a zsebedből, és nincs sportkocsid, pofáraesés is lesz a vége. Ha viszont van mindkettő, bármelyik csajt megkaphatod...

2013. máj. 10. 17:55
 20/22 anonim válasza:
Ha megyek az utcàn és làtok egy csapat fiut mindig figyelem h van e kozottuk helyes.ha társasàgban vagyok ugyan ez.elösször mindig a helyeseket nèzem ha nem ismerem oket.azonban ha ismersz egy csapat fiut es nem mind helyes akkor mar nem csak a helyesseg miatt leszel bele szerelmes azonban sokszor konnyebb olyanba beleszeretni aki helyes is meg jofej is mint egy olyanba aki csak jofej
2013. máj. 10. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!