Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini csajok, miért olyan fontos nektek a fiúk külseje, miért nem tudtok beleszeretni egy átlagos vagy csúnya fiúba?
Én mondjuk nem tudnék egy csúnya fiúba beleszeretni, még ha jó fej is lenne. Nem tudnék hozzá vonzódni egyszerűen.
Egy átlagosba, aki kedves, normális, abba igen. Csak sajnos az én környezetemben olyanok vannak akik beképzeltek és csak a cicákra mennek :)
14
Milyen kicsi gyerek?? Talán te vagy gyerek. Én 24 vagyok. És te is csak általánosítani tudsz. Szánalmas h 1-2 nő kibas.zik veletek és akkor más az összes szar szemét. Lehet h nekem több okom volna minden férfit utálni, mégsem teszem. Mert nem vagyok olyan szánalmas mint ti h egy alapján ítéljem meg összeset. Én pl pont rohadtul nem tehetek a te lelki nyomorodról mert az életben nem találkoztunk még. Majd akkor mond az összes nőre h ilyen v olyan, mikor már mindet kipróbáltad. Addig meg légy oly szíves és csak arról mondj véleményt akit ismersz is. Köszi. Neked is ment a piros ne aggódj.
16-os: Köszönöm neked ezt a kommentet, lehet egy pofáraeséstől mentettél meg, ugyanis holnap akartam kezdeményezni egy lánynál, de ahogy látom kosár lett volna a vége, ugyanis nekem is ragyás az arcom.Nem tudom most mi a sz*rt csináljak, szerintem ezenmár csak a fejcsere segítene.Már negyedik éve küzdök ellenük, annyi mindent kipróbáltam már és ezzel együtt annyi pénzt is kidobtam, de mind hiába:/
Tényleg köszi, hogy ezt leírtad.
16:39. még szerencse hogy te ilyen intelligens vagy :DDD LOL
17:19, ha nem lógnak Deák Ferkók a zsebedből, és nincs sportkocsid, pofáraesés is lesz a vége. Ha viszont van mindkettő, bármelyik csajt megkaphatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!