Elfelejtettem a fiam szülinapját, hogy tegyem jóvá?
Figyelt kérdés
A nagyobbik fiamnak vasárnap lett volna a 8.szülinapja.
De annyi bajom volt nem figyeltem eléggé. A kistesója down szindrómás és kruppos. Egy hete náthás így szinte minden percben lefoglalt. Akkor eszméltem rá mi is történt mikot a nagyszülei hívtak mikor jöhetnek át felköszönteni. Se buli a barátaival se torta se semmi nem volt akkor. Így mondtam nekik nem alkalmas. Egy nappal próbáltam eltoltolni. Óriási sértődés lett bele, azóta hozzám se szól és a kistesót levegőnek nézi :(
2017. nov. 28. 06:51
51/52 anonim válasza:
Nem bírál itt senki senkit, de senki ne mondja , hogy normális dolog hogy egy anya elfelejti a nyolc éves gyereke születésnapját!!
7 kutyám volt életemben, soha egyiknek sem felejtettem el a születésnapját! De még a tesóm macskájáét sem!
52/52 anonim válasza:
Nem, nem normális dolog, de mindenki hibázhat. Szerintem egyébként az se normális, hogy a tesód macskáját felköszöntöd.Gondolom arra is hónapokig készülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!