Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aktil Duo szirupból mennyit...

Aktil Duo szirupból mennyit kell adni 2.5 éves,14 kg-os gyereknek? Nem egyértelmű a leírás, és amilyen ideges voltam, elfelejtettem, amit a gyerekorvos mondott.

Figyelt kérdés
A patikában persze nem írták rá a recepre, doki meg hétfőn lesz legközelebb. Vagy hívjam fel este az ügyeletet?
2013. jan. 25. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogyhogy nem irtak ra a dobozra??? Hivd fel a gyermekorvost.
2013. jan. 25. 15:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de szerintem visszamegyek a patikába, hogy keressék elő a receptet. A doki már nincs a rendelőben, 3-ig volt ma.
2013. jan. 25. 15:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezeket a mg/ testtömeg kilogrammokat nem nagyon értem.Inkább kérdezz meg egy szakembert,esetleg menj vissza a gyógyszertárba,ha nincs messze,ők biztosan tudni fogják.Talán a védőnő is képben lesz,ha vagytok olyan jóban,hogy ilyennel felhívd.(Én amúgy egyáltalán nem adnék neki semennyit sem,mert a készítményre a gyártó ráírta,hogy 40 kg alatt nem javasolja az alkalmazását.)
2013. jan. 25. 15:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Ez kifejezetten 40 kg alatti gyerekeknek van! Pont azt írja a leírás, hogy 40 kg felett nem javasolja a szirupot, mert ez csak babák és kisgyermekek részére készült.

(400 mg-os, írtam is a kérdésben, hogy SZIRUP - tehát kicsiknek készül)

2013. jan. 25. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:
2,5 éves ikerfiaim most sajnos ezt szedik. Nekünk 2 x 3 ml az adag és 5 napig kell szedni, de kb. addig is jó.
2013. jan. 26. 14:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Hány kilósak a gyerkőcök? Köszönöm szépen a válaszodat és jobbulást a gyerekeknek!
2013. jan. 27. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!