Bűntudatom van, hogy goromba voltam vele?
Egyéves a kisfiam, 4 foga van. Meg szoptatom, es ma többször raharapott a mellbimbomra. Ilyen volt mar korábban is, de nem így, teljes erőből. Feluvoltottem fajdalmamban es a fejére csaptam. Aztán meg bőgtem, hogy megütöttem. Annyira fajt a harapás, hogy szinte gondolkodni sem tudtam, mit csinálok.
Ti hogy teszitek túl magatokat az ilyesmin? Es ez meg csak az önkéntelen része, de alapvetően nem vagyok egy türelmes ember, előfordul, hogy rakiabalok, volt, hogy megmostam hideg vízzel az arcát, mikor ordított.
Utólag ugy erzem, sosem bocsatom meg ezeket magamnak.
Lehet, hogy ez csak a kérdező számára "rendszeres" a kiabálás, közben meg csak néha-néha elszakad a cérna és hangosabban szól rá. Az még nem azt jelenti, hogy leüvölti a fejét, csak ebben a világban már minden annak számít, ha nem az orrod alatt könyörögsz a gyereknek.
Kérdező, nyugi, minden anyánál felmegy a pumpa, és van, hogy kiabál a gyerekkel, mert az nem akarja meghallani (mondjuk ez a nagyobbaknál érvényes), én abszolút nem vagyok a "könyörgök a gyereknek, hogy ne csináljon hülyeséget" nevelésnek. Igen is lesznek olyan helyzetek, amikor nem lesz elég a szép szó, és akkor is át akar majd szaladni a forgalmas úton. Az ilyen harapós eseteknél meg vedd el tőle a cicit, borogads le, add oda neki a másikat, vagy fejd le és add cumiban, de mostantól figyelj rá, hogy emiatt ne büntetsd, nem tehet róla.
Az ütéssel én sem értek egyet, még egy kis csapással sem, hiszen nem azért fog sírni, mert fáj neki egy kis legyintés, hanem valahogy bekódolva tudják, hogy ez bántalmazás és megszeppen, hogy pont attól kapja, akiben a legjobban megbízik és szeret. Én is elkövettem ezt a hibát, na bummm. Azóta jobban uralkodok magamon és jobban figyelek.
Az én fiam arcát is másfél évesen lemostam hideg vízzel, de szinte nem azért, hogy nyugodjon meg, hanem olyan vörös volt a feje, és meleg, hogy autómatikusan hűteni akartam. (Nem kínoztam, nem tettem a zuhany alá.)
A lényeg, hogy próbálj meg türelmesebb lenni. Mindenki tudja, hogy nagyon nehéz, csak sok anya ezt elfelejti, és szeretnek lesz@ranyázni másokat. Te még nagyon messze vagy egy gyerekbántalmazótól, de azért figyelj oda a kicsire, legyél türelmes, inkább tedd be a kiságyba 5 percre, vagy vedd el a figyelmét vmi mással.
Kérdező, nyugi, minden anyánál felmegy a pumpa, és van, hogy kiabál a gyerekkel, mert az nem akarja meghallani (mondjuk ez a nagyobbaknál érvényes)
EGY!!!!!! éves gyerekre ordibál....
És nem, nem minden anya idegbeteg, és nem ordibál a gyerekével, főleg nem egy csecsemővel.
Legyen is ,hogy b***sznad meg,komolyan mondom egy eves es ordibalsz vele,megutod es hideg vizet adsz
Kinozgasd meg nyugodtan ba***meg,aztan gyamügy.
Hülye beteg állat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!