Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bűntudatom van. Normális?

Bűntudatom van. Normális?

Figyelt kérdés
16hónapos a fiam jövőhónapba szülöm a tesót. Lábam vizesedik bedagad nehéz a hasam nehezen pattanok vagyis pattannék. Ezáltal nem tudok és sajnos kedvem sincs úgy játszani. Viszont mikor elnèzem h jàtszik bànt nagyon h ilyen vagyok vele akaratom ellenére. Más is volt így?
2016. szept. 12. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Olvass neki, babozz, jatssz vele. O nem tehet rola, hogy ilyen hamar ujra terhes lettel...
2016. szept. 12. 17:49
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Miert nem tudsz vele játszani? Neki valószínűleg mar az is nagy orom lenne, ha leülnél hozza a földre és építenél vele vagy bábozz neki a plüsseivel. Ezek igazan nem megterhelő dolgok. Az érthető, ha nem viszed le napi 2x játszótérre, mert nehezen viseled már magad, de azert kicsit erőltesd meg magad, mert később meg a kicsi miatt nem lesz ra időd es nem lesz ez jo hatással rá
2016. szept. 12. 19:07
 3/4 anonim ***** válasza:
49%

És mi lesz, ha lesz mellette egy visító újszülött?

Nem értem miért nem lehet ezen előbb gondolkodni. Ez csak nehezebb lesz.

2016. szept. 12. 20:05
 4/4 anonim ***** válasza:
valóban, apró játékok is rengeteget jelentenek nekik. én amikor ki vagyok nyúlva, végigdőlök az ágyon, mellettem a sínek és ő vonatozik és én nyitogatom a sorompót, ez is minden tud lenni, mert ha kimegyek, ogja a kezem és visszavezet vonatozni, tehát szükséges neki és öröm. ki hinné, hogy valóban CSAK az idő számít szinte, amit vele töltesz.
2016. szept. 12. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!