Csak én érzem gáznak a "sorozatszül" kifejezést?
O, de mennyi ilyen van. Kapasbol 4-5 ismerosom.
A szomszedban a gyerekek 2, 4, 7 evesek. Az anyuka 24...Lesz meg. Mondanom sem kell, a legkisebb a sztar:(
Kérdező, erre mondják azt, hogy nem inge, ne vegye magára. Nyilván egy BIZONYOS típusú kis korkülönbséggel szülő anyára mondják. Nem rád, vagy mondjuk én anyumra (öcsém és közöttem 1 év 3 hónap van), vagy a szomszédainkra, akiknek 4 kis korkülönbséggel született gyerekük van, ugyan, de normális körülmények között élnek és mindenki elég figyelmet kap. Hanem amit látunk a Tényekben, hogy összedől a ház, kikapcsolták a fűtést, mert nem fizetnek, bőg anyuci, hogy nincs mit enni, közben ott futkos az 5 10 év alatti gyerek a házban (és ált. még 2-3 doboz cigi is be szokott figyelni).
Meg amikor tényleg csak azért szül, hogy ne kelljen visszamenni dolgozni, mert derogál neki, vagy nem akar gumira költeni, de dugni meg akarna... vagy mittudommén... de közben a gyerekeit nem neveli, és az anyagi helyzetük sem jó. Sajnos rengeteg ilyen család van... van 4 gyerek, aztán abból 3 egymást nyúzza, visít és ordít a Tescóban, veri le az árut... közben anyuka a negyediket tolja babakocsiban, válogatja a konzervet, és még ő ordítja le azokat, akik szólnak neki, hogy állítsa le a gyerekeit. Vagy amikor hasonló boltban leordítja a saját gyereke fejét, hogy mi a f...ér kér új füzetet, meg mi a tökömnek neki tusfürdő, mert nincs rá pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!