Csak én érzem gáznak a "sorozatszül" kifejezést?
"Mert akkor ha jól értem a nagy 2 éves korától jár csak GYED+GYES, így míg valaki GYEDből és apa fizetéséből nevelt 1!gyereket, utána ez csak a 25000 ft Gyessel fog kiegészülni, és lesz még 1 gyerek. Tehát még így is tartom, h kizárt, h valaki csak ezért vállaljon kiskorkülönbséggel gyereket."
Nem. A "nagy" 2 éves kora után kapja a GYEDET is, meg a 25ezer GYESt is, meg apa fizetését, meg a 2 gyerekre a családi ptlékot. Tehát nem 25ezerrel egészül ki, hanem plusz egy gyeddel.
Én is ezt írtam, legalábbis remélem, h egyre gondolunk. :)
A nagy 2 éves kora utána jár:
1 db GYED a kicsi után
1 db GYES a nagy utána
apa fizu
családi
De így csak 1 db GYes-sel vannak beljebb mint 1 gyerek esetén, így pedig már 2 gyerekről kell gondoskodni.
"Ja, kulfoldon, mint pincerno, mosogato meg felvigyazo. Amelyik itt maradt az meg nem dolgozik mert egyik gyereket elli a masik utan."
Azért nálad is megvan az értelmi színvonal. Van egy tippem melyik pártra szavaztál. Tévedés, hogy mindenki pincérnek, mosogatónak megy ki és egyéb "alantas" munkára. Vannak igazgatók, informatikusok, tolmácsok, banki alkalmazottak, orvosok, stb. is. Nemhogy ők jobban élnek, de még a pincérek is. De még ha ugyannyiból is kéne élniük, mint Magyarországon, akkor sem mennének haza. Mi sem. A sok primitív bunkó miatt. Sajnálom, hogy ez lett a magyar népből. Ezen az oldalon is nagyon jól látszik miféle nők vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!