Csak én érzem gáznak a "sorozatszül" kifejezést?
"56, van hadakozas, de szerintem a lenyeg akkor is az, felfogjak-e a miertjet, hogy a szulo miert nem er ra csak tiz perc mulva. "
Igen, felfogják.
"Es igen, vannak neveletlen bunko kiskamaszok is. De milyen neveletlen lenne az a 12 eves kiskamasz akkor, ha lenne egy 10, 9 meg 7 eves testvere is.....gyakorlatilag keteves koratol fogva parkolopalyan volt."
Ez meg csak feltételezés. Komolyan, itt senki nem látott közelről gyereket, aki "sorozatszülés"-ről pampog? Tényleg azt hiszitek, hogy folyamatosan a seggében kell lógni a gyereknek, egész felnőtt koráig?? 3 évesen már közösségbe jár - kötelezően -, délután 4-8 között aktív otthon, meg hétvégén. Ismétlem, apuka is van, aki szintén foglalkozik a gyerekekkel. Kisiskolás korban elkezd leszakadni, egyre fontosabbak a barátok, edzés, zene, egyebek - és nem mellesleg NEKI ott van(nak) a majdnem egykorú tesó(k) is. Kezdem azt hinni, hogy ide szinglik firkálnak, akik a Kiskegyed-szintű újságokból merítik a nevelési bölcsességeket.
Hát nem tudom...az én kétévesemnek tökéletesen meg lehet magyarázni h a kicsit nem bántjuk, ha altatom, akkor arra az 5 percre csendben elfoglalja magát stb. Egy kétéves már mindent megért, legalábbis az enyém, sőt már másfél évesen megértette ezeket.
Mióta van kistesó, sokkal több minőségi időt töltök vele, mert a kicsi alvásideje csak az övé és ilyenkor jobban odateszem magam.
Aki szerint lehetetlen kategória 2 pici minőségi nevelése egyidőben, az fröcsögés helyett inkább figyeljen és tanuljon olyanoktól, akiknek megy
pedagógus ismerős terhes az ötödikkel. Egy fillér adót és járulékot nem fizetnek, folyamatosan igénybe veszik az orvosi ellátást, vagy ő, vagy a gyerekek...
Most éppen gyesen van a harmadikkal, gyeden a negyedikkel és táppénzen az ötödikkel.
Sorozatszül, csak dolgozni ne kelljen? igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!