Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak én érzem gáznak a "soroza...

Csak én érzem gáznak a "sorozatszül" kifejezést?

Figyelt kérdés
Annyira degradáló és lealacsonyító! Nekem kiskorkülönbséggel születtek gyermekeim és ebbe a kisfejezésbe itt a gyk.-n állandóan belebotlom, és felettébb sértőnek érzem. más kiskorkülönbségesnek mi erről a véleménye?

2017. ápr. 19. 13:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
31%

"56, van hadakozas, de szerintem a lenyeg akkor is az, felfogjak-e a miertjet, hogy a szulo miert nem er ra csak tiz perc mulva. "

Igen, felfogják.

"Es igen, vannak neveletlen bunko kiskamaszok is. De milyen neveletlen lenne az a 12 eves kiskamasz akkor, ha lenne egy 10, 9 meg 7 eves testvere is.....gyakorlatilag keteves koratol fogva parkolopalyan volt."

Ez meg csak feltételezés. Komolyan, itt senki nem látott közelről gyereket, aki "sorozatszülés"-ről pampog? Tényleg azt hiszitek, hogy folyamatosan a seggében kell lógni a gyereknek, egész felnőtt koráig?? 3 évesen már közösségbe jár - kötelezően -, délután 4-8 között aktív otthon, meg hétvégén. Ismétlem, apuka is van, aki szintén foglalkozik a gyerekekkel. Kisiskolás korban elkezd leszakadni, egyre fontosabbak a barátok, edzés, zene, egyebek - és nem mellesleg NEKI ott van(nak) a majdnem egykorú tesó(k) is. Kezdem azt hinni, hogy ide szinglik firkálnak, akik a Kiskegyed-szintű újságokból merítik a nevelési bölcsességeket.

2017. ápr. 19. 16:18
 62/74 anonim ***** válasza:
88%
Én úgy látom, hogy ez a kifejezés nm mindenkire igaz.Például arra nem, aki hiába szül 3-4 gyereket, de otthon van velük, foglalkozik velük. Viszont nekem több ismerősöm is van, a nagy oviban, a középső bölcsiben ő meg otthon a legkisebbel. Na az ilyenekre illik ez a kifejezés, mert csal legyártani tudják a gyerekeket, de foglalkozni nem igazán akarnak velük, mégis mást se hallok hogy de nehéz nekik 3 gyerekkel..mikor igazából alig pár óra mikor ténylegesen 3 gyereke van, mert a nap nagy részében le vannak passzolva.
2017. ápr. 19. 16:44
 63/74 anonim ***** válasza:
70%
Az óvoda kötelező, de ez egy percig ne zavarjon.:-)
2017. ápr. 19. 16:46
 64/74 anonim ***** válasza:
67%
Utolsó én ismerek olyat akinek három van másfél-két év korkülönbséggel de mindhàrom 1 évesen már bölcsibe járt.Hétvégére szintén 1 éves kortól nagyszülöknek lepasszolva.Minden hétvégén!Ja anyuka otthon van nem dolgozik/dolgozott.Az ilyenre te mit mondanál?
2017. ápr. 19. 16:58
 65/74 anonim ***** válasza:
89%
63as, az óvoda alól lehet felmentést kérni, főleg az otthon lévő anyáknak, de ez egy percig se zavarjon:-)Nézz utána a dolgoknak, mielőtt butaságot írsz:-)
2017. ápr. 19. 17:11
 66/74 anonim ***** válasza:
17%

Hát nem tudom...az én kétévesemnek tökéletesen meg lehet magyarázni h a kicsit nem bántjuk, ha altatom, akkor arra az 5 percre csendben elfoglalja magát stb. Egy kétéves már mindent megért, legalábbis az enyém, sőt már másfél évesen megértette ezeket.

Mióta van kistesó, sokkal több minőségi időt töltök vele, mert a kicsi alvásideje csak az övé és ilyenkor jobban odateszem magam.

Aki szerint lehetetlen kategória 2 pici minőségi nevelése egyidőben, az fröcsögés helyett inkább figyeljen és tanuljon olyanoktól, akiknek megy

2017. ápr. 19. 17:22
 67/74 anonim ***** válasza:
25%
Rám meg többen mondták már, hogy botsáska vagyok, van aki meg a szemembe mondta, hogy az a testalkat, ami... (és elmondta a paramétereimet), "olyan botsáska". Na akkor most akadjak ki ezen? Igen, nincsen se s**ggem, se mellem, de legalább nem vagyok elhízva. Igaz, hogy elég gyorsan, akár mondhatjuk azt is, hogy "sorozatban" szültél, de legalább vannak gyerekeid. Azt nézd, hogy ebben az állításban neked mi a jó. Ne azt, amin mások lovagolnak!
2017. ápr. 19. 17:27
 68/74 anonim ***** válasza:
36%

pedagógus ismerős terhes az ötödikkel. Egy fillér adót és járulékot nem fizetnek, folyamatosan igénybe veszik az orvosi ellátást, vagy ő, vagy a gyerekek...

Most éppen gyesen van a harmadikkal, gyeden a negyedikkel és táppénzen az ötödikkel.

Sorozatszül, csak dolgozni ne kelljen? igen.

2017. ápr. 19. 18:53
 69/74 anonim ***** válasza:
22%
ó, és eddig három problémás gyereke van, mert mindig az aktuális a kicsi van ajnározva, a többi felejtős. A legnagyobb egy problémahalmaz, sírt, amikor náluk voltunk, hogy vigyük el a tesóit :(
2017. ápr. 19. 18:54
 70/74 anonim ***** válasza:
15%
Nocsak, betalált a feltevésem a Kiskegyed-főiskolás szinglikről? Most már pedagógus is sorozatszül, és 5-ből 3 gyerek problémás.:D A következő liba nyilván már orvos ismerőst fog vizionálni, aki 8-at szült egymás után.:D
2017. ápr. 19. 20:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!