Rossz anya vagyok, amiért nem velem él?
A férjemmel fél éve mentünk szét, 3 gyerekunk van 1,3,4 évesek.
A 3 évessem nagyon eleven gyerek. Hisztis, verekedős, harapott, bántotta a testvéreit. Hiaba buntettem, jártunk nevelési tanácsadóba, de nem lett jobb a helyzet. Az apjátol mindig jobban tartott.Amióta ő van a napunk 0-24 ben rola szolt a hisztikrol, a verekedésrol, 1 percig sem lehetett levenni rola a szemünket, köztünk aludt. A házzasagunk tönkre ment. Mikor kulon mentünk velem maradt a 3 gyerek, de 1 honapja azt mondtam, hogy nem bírom tovább. A középső az apjahoz kerult. Szinte minden nap találkozunk, a gyerekek egy ovdai csoportban vannak. Egyutt karácsonyoztunk. Persze az egész családtol kapom az ívet milyen sz*ar anya vagyok :/
Tenyleg az vagyok?
A kérdező kommentje:
Jártunk oda is fél évig, kettőnél is voltunk de oda ordítva járt. Végig sírt vagy le se lehetett tenni.
# 63/110 tegnap 19:12
Ha megkérdezhetem most mit tervezel tenni amúgy, hogy a gyereknek egyértelműen nem tett jót az, hogy az apjánál van (ugyanazokat a tüneteket produkálja, nem javult)?
Mi a következő lépés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!