Rossz anya vagyok, amiért nem velem él?
A férjemmel fél éve mentünk szét, 3 gyerekunk van 1,3,4 évesek.
A 3 évessem nagyon eleven gyerek. Hisztis, verekedős, harapott, bántotta a testvéreit. Hiaba buntettem, jártunk nevelési tanácsadóba, de nem lett jobb a helyzet. Az apjátol mindig jobban tartott.Amióta ő van a napunk 0-24 ben rola szolt a hisztikrol, a verekedésrol, 1 percig sem lehetett levenni rola a szemünket, köztünk aludt. A házzasagunk tönkre ment. Mikor kulon mentünk velem maradt a 3 gyerek, de 1 honapja azt mondtam, hogy nem bírom tovább. A középső az apjahoz kerult. Szinte minden nap találkozunk, a gyerekek egy ovdai csoportban vannak. Egyutt karácsonyoztunk. Persze az egész családtol kapom az ívet milyen sz*ar anya vagyok :/
Tenyleg az vagyok?
Meglepődöm, hogy mennyien nem tudnak olvasni és felfogni és összerakni.
Kérdező leírta, hogy az oviban a dadus csak a gyerekkel foglalkozik, és ha nem, akkor megint dührohamot kap; egyedül minden rendben, de a testvérei körében ismét dührohamot kap; ezzel felkerestek egy gyerek pszichológust már az elején, akivel próbálnak segíteni a helyzetén úgy, hogy a másik kettő gyerek sem sérül (de persze erre az ítélkezők nem gondolnak)...stb.
De sok ítélkezőnek (számomra sz@r ember) annyira szánalmas az élete, hogy valakit bele kell taposni még jobban a földbe, csak hogy jól érezzék magukat.
Ráadásul abba se gondolnak bele, hogy ott a másik 2 gyerek, velük is kell foglalkozni, plusz a kérdezőnek a családja sem segít, ellenben ítélkeznek. Szép család, mondhatom.
Szóval akkor a másik 2-vel ne foglalkozzon? Mert az tényleg jobb lenne, ha a három gyerek folyamatos feszültségben élne, és akkor tényleg egyik sem kapna egyáltalán normálisan figyelmet, ugye?
Persze, mindenki szerint azért szar anya, mert megpróbálja megoldani a helyzetet és felvállalja, hogy nem tökéletes.
Ezek fényében akkor lenne szar anya, ha magasról tett volna már az elején a kicsi fejére, pofonnal és kiabálással "nevelné", nem próbálná megoldani a helyzetet, nem vinné pszichológushoz stb.
Különben az apukát is lehetne köpködni, mert ha csak 10 percre lakik, akkor mi a fenéért költözött el? Hiszen napi szinten együtt vannak apuka, anyuka, gyerekek, csak aludni máshova mennek haza. Vagy neki a másik kettő nem gyereke, csak ez az egy? Ő miért nem szar apa, hogy kimenekült a családból a feszkó miatt és mindent anyukára hagyott?
tömegsport. Képzeld 2-5 éves gyerekek fogócskáznak, labdáznak, mondókákat tanulnak és utána azzal jatszanak.
És képzeld a pszichológus is és az óvónéni is javasolta, na most mond meg, pedig mit értenek azok hozzá, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!