Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rossz anya vagyok, amiért nem...

Rossz anya vagyok, amiért nem velem él?

Figyelt kérdés

A férjemmel fél éve mentünk szét, 3 gyerekunk van 1,3,4 évesek.

A 3 évessem nagyon eleven gyerek. Hisztis, verekedős, harapott, bántotta a testvéreit. Hiaba buntettem, jártunk nevelési tanácsadóba, de nem lett jobb a helyzet. Az apjátol mindig jobban tartott.Amióta ő van a napunk 0-24 ben rola szolt a hisztikrol, a verekedésrol, 1 percig sem lehetett levenni rola a szemünket, köztünk aludt. A házzasagunk tönkre ment. Mikor kulon mentünk velem maradt a 3 gyerek, de 1 honapja azt mondtam, hogy nem bírom tovább. A középső az apjahoz kerult. Szinte minden nap találkozunk, a gyerekek egy ovdai csoportban vannak. Egyutt karácsonyoztunk. Persze az egész családtol kapom az ívet milyen sz*ar anya vagyok :/

Tenyleg az vagyok?

2017. jan. 5. 14:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/188 anonim ***** válasza:
77%
A gyereked fejlesztésre kéne hordani nem a nevtanba. Igen rossz anya vagy. Ha nem akarod a gyerekeid akkor egyiket se akartad. Egy 3 éves már pontosan tudja, hogy azért nem lehet veletek mert őt nem szereted csak a többit.
2017. jan. 5. 18:27
 62/188 anonim ***** válasza:
65%
Lehet, hogy nincs kőbe vésve, hogy csak az anyánál lehet, a kérdés viszont az ő anyaságáról szól.
2017. jan. 5. 18:55
 63/188 A kérdező kommentje:
Jártunk oda is fél évig, kettőnél is voltunk de oda ordítva járt. Végig sírt vagy le se lehetett tenni.
2017. jan. 5. 19:12
 64/188 anonim ***** válasza:
81%

Második gyereknek szerintem legrosszabb lenni egy 3 gyerekís családban. (3 gyerekem van) Számomra az tűnt fel a csaldon belül a nagyom mennyire könnyen magára tudja vonni a figyelmet a pici egy éve ő ugye kicsi. A középső 3 éves. A legtöb energiámat arra ordítom, hogy a második gyermekem is megkapja. Szerintem nálatok is ez az egyik lígnagyobb gond, hogy m0sodik. Apukájánál most lehet megkapja aztaz extra figyelmet amit igényel. Szerintem nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás. Mert ha egy éjjel utánad sír akkor kellene jelín lenned nem másnap pl. Viszont amikor azt gondoltad egyik gyerekedet odaadod a férjednek. Miért nema kicsit miért nem a nagyot választotta? Miért pont a középsőt? Kicsit olyan érzésem van mert anyásabb és az érzéseit nem kezel jól lepasszoltad. Gondold át mert a kapcsolatotok is rámehet.

Amúgy ha te úgy érzed jól döntöttél akkor ne érdekeljen a család véleménye.

2017. jan. 5. 20:30
 65/188 anonim ***** válasza:
85%
64 válaszoló vagyok. Amúgy szerintem a középső gyerekednek sok volt a áltozás. Testvére született szétmentetek a pároddal és ovit is kzdett. Az ovi és a tesó születése még olyanngyereket is megvisel ahol együtt van a család. Ráadásul nálatok még válás is volt na ebben a témában még nem láttammgyereket akit nem viselt meg. Szerintem nem eleven nem rossz a gyereked csa ezt a rengeteg változást nem tudja jól kezelni.
2017. jan. 5. 20:56
 66/188 anonim ***** válasza:
88%
Azt mondod a fiadnak maximális figyelemre és szeretetre van szüksége? akkor miért nem adod meg neki? miért nem a másik két gyereked adtad oda apukának, miért a problémásat passzolod át?-én inkább ebben látom a rossz anyaságod. oldja meg más a problémát.
2017. jan. 5. 21:01
 67/188 A kérdező kommentje:

11 hónapos a kicsilány és a fiam is ennyi idős volt kb amikor elkezdett így viselkedni. Tehát ez az egy percig sem hagyható ott, amit először betudtunk szeparációs szorongásnak.Aztán ahogy elindult és letettük egy percre jött a dühroham, felborogatta a székeket,ha a bátyja könyvet nézegetett,széttépte. Vagy csak ütögette, harapta. Még nem volt 2 éves amikor hányt a nagytesó és nem engedtem be a fürdőbe, olyan mérges lett, hogy hozzá vágott valamit a tévéképernyőjéhez, ami ripityára tört.

Ezután kezdtünk el szakembertől szakemberhez járni.

Az, hogy miért Ő alszik pár estét az apjánál és nem a másik kettő, szerintem leírtam. A kicsot még szoptatom, a nagy meg sokat alszik az apjánál.

És a gyereknek nem az én 100%-os figyelmemre van szüksége hanem bárki figyelme jó neki, pl ha jön a keresztanyja, akkor mi el is mehetünk,akkor rajta csüng, de ugyan így van a nagyszülőkkel is.

2017. jan. 6. 08:51
 68/188 anonim ***** válasza:
32%

Akkor is $zar anya vagy, nem èrted? Ide bármit írhatsz...

A társadalmi nézet: anya=mártír

Kész, onnan mint ember, te megszűntél lètezni. Különben is, hogy bízhatod rá az exedre? Az csak az apja...

2017. jan. 6. 08:56
 69/188 anonim ***** válasza:
86%
Ha te jónak tartod ezt a helyzetet és nem látod a hibàt magadban (csak szegény gyerek a rossz), akkor nem értem a kérdést!!!! Nem véletlen, hogy 20 ember egy véleményen van veled szemben. Miért tetted fel a kérdést, ha továbbra is azt bizonygatod, hogy ez így rendben van és téged kell sajnálni?
2017. jan. 6. 09:26
 70/188 anonim ***** válasza:
88%
Amióta "külön" van tőled, azóta hogy viselkedik, van változás? Nyugodtabb, nyugtalanabb, vagy nem változott nála semmi? Kiegyensúlyozottabb, amióta az apjánál van?
2017. jan. 6. 09:47
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!