6 éves gyereknek laptop mellé mit vennétek karácsonyra?
Nem olastam végig a válaszokat, ezért lehet már leírták előttem.
Mindenképpen olyan dolgot vegyél neki, ami teljesen más mint egy laptop.
Ha legoból van sok, akkor az nyilván fölösleges. De pl. egy geomag szett? Vagy egy hot wheels pálya, minden ekkora korú gyerek oda van érte. Az én fiam aki szintén 6 éves, oda van a kalózokért, pl. egy kalózos jelmez szerintem ütős lenne neki. De gördeszka, uszodabérlet, boxzsák is eszembe jutott, ami kizökkenti majd a kockulásból. Vagy vegyél élményt, mert egy közös állatkert vagy egy kalandpakra sokkal többre mentek, mint halmozni a játékokat, amiket aztán nem használ.
Amúgy mit fog csinálni a laptoppal?
Csak azért mert a kisfiam is hat éves, és engedjük használni mértékkel, vannak honlapok amelyet látogathat, meg néhány játék amit használhat, de túlzásba nem akarom vinni a virtuális világban, mert azt kénytelen lesz később megtanulni, és szeretném, ha kicsit igazán gyerek lenne még.
Előző vagyok, mégiscsak elkezdtem olvasni a válaszokat, és egy dologon nagyon elakadtam: hogy ő nem kér semmit.
Hát akkor itt az alkalom, hogy egy hatalmas dolgot taníts meg neki, hogy adni jó. Ha ennyi mindenetek van, akkor taníds meg arra, hogy vannak szegény gyerekek, és ajándékozzatok a cipősdoboz akció keretein belül. Vagy egy gyerekkórháznak.
A mi gyerekkorunkban fele ennyi játékunk sem volt, de azzal ami volt játszottunk. A fiaim meg a bőség zavarában azt sem tudják mit csináljanak, pedig mi fél évente szelektálunk rászorulók számára.
Csináljatok közösen egy adventi naptárat minden napra mond neki, hogy egy-egy apró kedvesség jut minden napra. Pl. forró csoki, kori a családdal, közös mozizás az ágyból stb. Karácsonyig csak kiderül minek örülne az a gyerek, de erős a gyanúm - már bocsánat - hogy a szülei társaságára vágyik leginkább.
Illetve továbbra is melegen ajánlom az élmányt, vagy esetleg egy tábort, szakkört ami szeret csinálni.
Akkor olvass meg tovabb :)
Itthon vagyok veluk.Es irtam, hogy szelektaljuk a ki sem bontott jatekokat, szereti odadni masoknak :)
Van egy szegenyebb kis ovistarsa. Mindent neki akar adni :)
Értem. Tehát akkor a 9 oldalnyi válaszból, egyetlen egy használható ötletet sem kaptál?
Mi újság az élménnyel??
Irtam, hogy szerintem a sieles lesz
, ha ratudom venni anyuekat, es apuka is elengedi a csemeteket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!