Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6 éves gyereknek laptop mellé...

6 éves gyereknek laptop mellé mit vennétek karácsonyra?

Figyelt kérdés

2016. nov. 22. 15:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:
84%
Hu, meg vagyok sértve :))! Van bajotok elég.
2016. nov. 24. 11:23
 62/90 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy, de nem véletlenul irtam a gyerekvallalas, neveles topicba. Elsosorban anyukak, felnott nok velemenyere/tanacsara voltam kivancsi :)
2016. nov. 24. 11:52
 63/90 anonim ***** válasza:
96%

Bár az utóbbi vitátokat nem olvastam végig -fogalmam sincs, kik voltak a vita résztvevői, csak azt látom, hogy pezseg a monitor :D -, az utóbbi kommentedet azonban olvastam, mert ez szerepel utoljára.

Kezdek nem csodálkozni a férfi diszkrimináción. :D

Ugyanis rendszeresen segítek a gyakorikérdéseken hasznosan, és máshol is, ingyen és bérmentve, férfi pedagógusként, elsősorban a kisgyermeknevelésben. És nem puszta elméleti ismereteim alapján...

De ha te így, nos, akkor meghagyom, hogy NEKED személy szerint, kedves kérdező, hasraütésszerűen nevelő háziasszonyok firkáljanak válaszokat. ;)

Nem sértődtem meg, csak minek melózzak potyára, annak, akinek nincs rá szüksége, puszta előítéletességéből fakadóan. ;-) Már kezdtem volna gépelni a témában, de akkor hát lapozok...

2016. nov. 24. 16:49
 64/90 anonim ***** válasza:
94%

A kedves kérdező logikáját őszintén szeretném érteni:

Gyerekvállalás témakör -> apukák NEM nevelnek gyereket, se férfi pedagógusok

(??)

Gyerekvállalás témakör: csak elvált anyukák és gyerektelen nők értenek hozzá

(???)

2016. nov. 24. 16:52
 65/90 A kérdező kommentje:

Bocsanat!!! :)

Egy kislannyal "vitatkoztam", azert irtam a felnott not :)

Es a kislanyom hivott, hogy pelust csereljunk a dinon ( remelem megerted mekkora volt a nyomas :D) Termeszetesen szivesen fogadom a velemenyed :)

2016. nov. 24. 17:04
 66/90 anonim ***** válasza:
59%
24-én mielőtt ajándékoznátok üljetek kocsiba (mintha csak a kirakodó vásárt néznétek meg) és menjetek a reptérre. Mikor kérdezősködik mondd, hogy meglepetés az, hogy hova mentek. És mondjuk mehetnétek a franciaországi Disneylandbe, vagy bárhova.
2016. nov. 24. 17:56
 67/90 A kérdező kommentje:
Azert gondoltam a sielesre, mert a kicsik meg nagyon kicsik. A hoban meg eljatszananak :)
2016. nov. 24. 18:03
 68/90 anonim válasza:
100%
"Nem kért semmit." Mondjuk egy ölelés? Vagy egy közösen eltöltött nap. Arra vágyik, hogy észre vegyétek és szeressétek, ahogy a gyerekét szeretheti az ember. Nem a sok hülye drága dolog.
2016. nov. 24. 18:46
 69/90 A kérdező kommentje:

Hidd el megolelem minden nap, nem is egyszer. :)

En meg itthon vagyok (kistesokkal), itthonrol dolgozom. Szerencsere van idom veluk jatszani. Tudok minden este estimeset olvasni, egyutt etkezni, pancsolni, mokazni:)

Nem tudom miert egyertelmu az, hogyha egy gyereknek rengeteg (esetunkben tul sok) jateka van azzal nem foglalkoznak.

2016. nov. 24. 18:59
 70/90 kissg23 válasza:
Ha sok legója van, akkor ez érdekelheti: az AliExpress.com -on keress rá arra, hogy LOZ Robots, ez egy olyan építőjáték, amivel mozgó, lépegető, guruló motoros dolgokat tud építeni, és a LEGO-val összeépíthető. Tartalmazza a motort és a mozgáshoz szükséges alkatrészeket, rudakat, tengelyeket, csatlakozóidomokat, stb. 8$-tól 21$-ig több fajta is van, és karácsonyig még jó eséllyel meg is érkezik.
2016. nov. 25. 09:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!