2 éves kisfiúnak jó ajándék, karácsonyra a tanulo laptop? Fogja érdekelni, vagy még kicsi hozzá?
Figyelt kérdés
2011. dec. 11. 12:53
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem jó neki, kicsi hozzá.
2/3 anonim válasza:
Nem jó, kicsi még hozzá. Az én fiam 2,5 évesen kapott, tavaly, egyáltalán nem tudta használni, igazán még most sem, pedig már sokkal ügyesebb, okosabb, mint egy éve.
3/3 anonim válasza:
Az én első fiam 1,5 évesen kapott, és nagyon szerette. Állatok és tárgyak voltak rajta, amit ha megnyom megmondta, hogy mi van a képen és hangot adott. Vissza is kérdezett, hogy hol van ez az, és mi minek a hangja. Neki valót kell venni és élvezni fogja. A kicsi most 1 évesen kapott egy ficher price-at, amit már most szeret nyomogatni és élvezi a zenéket rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!