Nyuszimotor és építőkockás busz sok ajándék mikulásra egy 15 hósnak?
Én fiam, kap egy zoobles figurát, hiába csak 1,5 éves, de annyira imásja, meg kap 2 kis repülőt, és én csináltam neki mellé kartondobozból repülőteret, nem egy nagy extra dolog, de szívvel csináltam:-) vettem bele repcsis matricákat, és azzal dekorálom. +1 mikulást kap, meg sok gyümölcsöt. én ilyen kis korban nem vagyok híve a csokinak, arra ráérünk, még pár év mulva. Most ő még inkább ajándékot kap. NAgyon tetszett neki tegnap a boltban a táncoló mikuás, de már azt nem akartam megvenni. Annyira jó nekik adni:-))), ha te úgy látod, vedd meg:-)ha magamból kiindulok én megvenném:-)
nagyszüeitől is inkább játékokat kap, teletubbi figurát, könyvet, autót, mesefilmet, persze teletubbiet:-), szerszémkészletet, szóval igy visszaolvasva, gazdag mikulása lesz, de NAGYON JÓ GYEREK VOLT :-DDmegérdemli:-)
Ha te úgy gondolod,hogy szeretnéd neki,akkor semmi sem sok!Ne foglalkozz vele,ki mit mond,vagy vesz a gyerekének,mindenki máshogyan gondolja.
Én is inkább előnyben részesítem a játékot Mikulásra,mint az édességeket.A játék megmarad,több ideig leli örömét benne,minthogy sitty-sutty megeszi az összes édességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!