Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6 éves gyereknek laptop mellé...

6 éves gyereknek laptop mellé mit vennétek karácsonyra?

Figyelt kérdés

2016. nov. 22. 15:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/90 anonim ***** válasza:
21%
Vegyél neki akkor egy hintalovat .
2016. nov. 22. 16:06
 12/90 A kérdező kommentje:

Sajnalom, hogy oda irtam a laptopot. Arrol hiaba irtok.

Nem tudok vele mit csinalni.

A 3 evesnek gitart vesz (mert szeret a jatek zenelos gitarral jatszani).

Tudom, hogy nem fog a geppel jatszani. Az enyemet is csak jateknak hasznalja, hogy O apa es epp targyal.

2016. nov. 22. 16:09
 13/90 A kérdező kommentje:
Van hintalovuk.
2016. nov. 22. 16:10
 14/90 anonim ***** válasza:
68%

Ha rá akarsz licitálni a laptopra, akkor egy lovat.

De tényleg, minek egy ekkora gyereknek laptop?! Még olvasni se tud rendesen, legfeljebb játszik rajta, viszont arra sokkal jobb elektronikus eszközök is vannak.

Mire meg tényleg szüksége lenne egy laptopra, addig elavult lesz teljesen.

Mondjuk a férjed azt vesz, amit akar.

Te meg nem a laptop, hanem a gyerek mellé akarj valami ajándékot venni!!!

Tudom javasolni a szánkót, focilabdát, rollert, biciklit, ha nem akarod, hogy egész nap a laptop előtt üljön. Ha szeretnéd, hogy rá se nézzen, akkor egy háziállatot vegyél neki! Egy kiskutya még most is ezerszer jobb ajándék egy kisgyereknek, mint egy kütyü.

Ha olyat akarsz, ami csendes, nem büdös, nem harap, olcsó, és tök menő, akkor adj neki óriáscsigát.

Nem értem, miért fontos, mit kap az apjától, ha nem az a cél, hogy versenyezzetek.

2016. nov. 22. 16:11
 15/90 A kérdező kommentje:
Utolso, amit irtal mind van, kisallatnak teknose van.
2016. nov. 22. 16:13
 16/90 anonim ***** válasza:
70%
Hát mi nem kicsit állunk jól anyagilag, de hogy ennyi mindent összevásárolni, mint amit egy korábbi válaszoló leírt, habár egy 6 évesnek a laptop is túlzás. Ennyi idős gyerek még a hátsóját nem tudja egyedül kitörölni... azt majd csodálkoztok, ha elkényeztetett hülyegyereketek lesz, aki majd nem érti 13 évesen, hogy hol a fa alól a legújabb iphone, hiszen már most is szemmel láthatóan csak elfingja magát és minden sz*rt megkap.
2016. nov. 22. 16:25
 17/90 anonim ***** válasza:
44%
utolsó, szerintem rám gondoltál...nem emlékszem hogy bárhol írtam volna, hogy ezeket csak tőlünk kapja, nagy a család, összesen 11 helyről fog ajándékot kapni.
2016. nov. 22. 16:32
 18/90 A kérdező kommentje:
Nem kert laptopot. De nem tilthatom meg az apjanak, hogy azt vegyen neki.
2016. nov. 22. 16:32
 19/90 anonim ***** válasza:
8%
16-os válaszoló, sosem értettem meg az ilyeneket mint te. Az a válaszoló normális, 6 éves gyereknek való dolgokat írt. Honnan tudod, hogy azt mind a szülőktől kapja? Vagy ha mégis, az miért baj, ha valaki karácsonyra és szülinapra vesz tönb dolgot, de évközben nem vásárol játékot a gyereknek? Ez mindenkinél más. Szerinted egy 6 éves nem tudja kitörölni a fenekét? Ja igen, ha retardált akkor nem.
2016. nov. 22. 16:33
 20/90 anonim ***** válasza:
21%
9, nem kéne beszólnod, te kb ugyanaz a szint vagy... mi a francnak ennyi minden?
2016. nov. 22. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!