Mit kérjek karácsonyra?
tudom hogy még messze van de anyuék már ezzel csaggatnak.
14 éves lány vagyok. Könyvet alapból kapok de anya azt mondta hogy még kérjek vmit d mit? Ruhám az annyi van hogy "Dunát lehet vele rekeszteni" gépem van telefon van. És semmi ötletem nincs.
Pár dolog.. :)
1. Ha szereted a szépség ápolást ( nem muszáj sminknek lenni) rengeteg olyan üzlet van ami rengeteg jó dologot tartalmaz. Itt van egy pár + honlap :)
Még ide kapcsolodik ez az oldal is, szintén tudsz rendelni (2 havonta) de lehet előfizetést is kérni :)
2. DVD-k
Filmek mindig jól jönnek. Itt a gyakorin is rengeteg filmekkel kapcsolatos kérdések ( és válaszok :) vannak ebben a témában. egy link rengeteg jó filmel .
3. Előfizetés egy újságra/magazinra
Vannak nagyon jó kis újságok amik a te korodhoz valók pl. Bravogirl,popcorn,bravo stb.
4. Társas
Ha van tesód vagy a családdal szeretsz játszani társasjátékot akkor mindenképpen jó ajándék. ( személyes kedvenc: a Monopoly, és az a jó hogy rengeteg változata van. :) De az activiti és a twister is szuper.
5. Berendezések a szobádba
Szerintem ez a leghasznosabb, én is ezt kérem karácsonyra. Az ikeába is rengeteg szoba dekor dolgok vannak, csúcs szuper képkeretektől elkezdve a babzsákon át a aranyos kis botorokig, szóval van választék. a smink asztal vagy egy órás tükör is nagyon jó ajándék szerintem.
6. Ékszerek
nagyon jó ha szereted az ékszereket. Választhatsz egy drágább arany ezüst nyakláncot, vagy szép bizsut, minegyik csodás . Itt tudsz nézelődni :D
Remélem tudtam segíteni, és tetszik valamelyik ötlet:)
ui.: Boldog Karácsonyt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!