Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kérjek karacsonyra?

Mit kérjek karacsonyra?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 16eves vagyok es fiú. Szeretek rajzolni, szeretem a kütyüket, hobbim az autofotozás. Vannak ceruzaim, van telefonom, jo gepem nincs, jatekok nem mennek, es van fenyképezőm es olyan 30ezer forint alatt kene valami otletes.Tavaly peldaul egy nagyon meno okos ebresztőorát kaptam, az bejott. Hasonlo otletek? :)

2015. okt. 29. 11:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Olvasással hogy állsz? Könyvek esetleg??
2015. okt. 29. 12:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyelvtankönyv? Helyesírási szótár? (Ezt nem az ékezet nélküli írásra értem....)
2015. okt. 29. 17:07
 3/4 anonim válasza:

Nezegesd ezt az oldalt, hatha megtetszik valamelyik!

[link]

2015. okt. 29. 20:17
 4/4 anonim válasza:
16 évesen nekem eszembe sem jutott volna karácsonyi ajándékot kérni! Mindig beadtam szépen a saját,félretett kis pénzem és abból vettük meg a szükséges cuccokat. És nem arról van szó,hogy szegények lennénk,mert egyáltalán nem,de ezt nálunk senki nem nézte volna jó szemmel, ha 16 évesen még karácsonyi ajándékot kérek.
2015. okt. 30. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!