Mit kérjek karacsonyra?
Figyelt kérdés
Egy uj plazma tv - t bizti kapok meg most ujitittuk fel a szobam is.
Valami mas kene melle.
Tablet telo maine coon cica van
2015. aug. 13. 16:21
1/31 anonim válasza:
Egy autó? Még kicsit korai, de eláll az a garázsban és mikor kell már meg lesz nem kell aggódni érte 17 éves korban...
2/31 anonim válasza:
Új fűnyírót vagy új porszívót hogy tudj otthon segíteni!
3/31 anonim válasza:
Ha én plazma TV-t kapnék, nem lenne bőr a képemen, hogy még kérjek valamit, de ha ennyire el vagytok eresztve anyagilag, akkor ruhát, cipőt, stb.
4/31 A kérdező kommentje:
Kort is irjatok s nem kertem kritizalast hanem normalis valaszokat.
Mint peldaul meg a plazma tv melle kapok sztem egy apple macbookot.
2015. aug. 13. 16:49
5/31 anonim válasza:
Értelmet.
Bár sajna azt nem lehet kapni, gondolom ezért vágysz annyira az ilyen csilivili dolgokra.
6/31 anonim válasza:
Szerintem először is kérj egy naptárat!!
7/31 anonim válasza:
Laptopot, és ha megkaptad add nekem
8/31 anonim válasza:
Júj, kettes!! :DDD
Karácsonyig van még időd kisszívem, és különben is, másnak alapjáraton nem telik plazmatévére a nappaliba, neked meg a szobádban lesz egy külön, minek mellé más??
9/31 anonim válasza:
szeretetet, békességet, egészséget :)
10/31 anonim válasza:
kamu. de ne aggódjatok, kitartás, mindjárt vége a nyári szünetnek:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!