Hogy lehet ugy nyugodtan gyereket nevelni miközben kéthavonta akarnak betörni, ki akarják kapcsolni a gázt es beszólogat a főnök a munkahelyen?
A betörést illetve a rendőrség tehetetlen, nekem meg nincs pénzem kamerákra, meg páncélajtora stb.
A tigáznak hiába fizetném be a számlát mert nem könyvelik le addigra mire kikapcsolási határidő eljön és nem segítőkészek, hanem fölényskednek az ügyfélszolgálaton.persze a myitvatartásuk ez mellett megsem egyezik azzal ami aneten van.irtam online is, erre összeomlik a levelezőrendszer.
A főnök folyamatosan szemétkedik.nem nézhetem meg hogyan kell elvégezni a feladatot, ha leejtek valamit, szerinte direkt vágtam földhöz stb.hazaküld olyan indokkal hogy nem vagyok képes rá, közben mert csak jol halad a munka es nem kell tulorázni ahogy korábban megbeszéltük.
Mindez mellett a gyermekem fejlesztesre szorul(testtartás és beszéd) és a lelkemre kötötték hogy pozitivan kell vele tornázni meg stb mert csak az fejleszti, motiválja a gyereket, szoval az örömteli játék...
Hogyan álljak helyt anyaként igy??
32 én válaszoltam. Azert nem fizettem gázcsekket mert volt annál égetőbb.
Másik munkahelyek 8-16 osak vagy 12 orásak.nem tudok kétfelé szakadni munka meg gyerek.millio rakás dolgom van.pl most a tigáz.
Masik munkahelyeken még többet hiányoznék annyi időm se lenne.
32 én válaszoltam. Azert nem fizettem gázcsekket mert volt annál égetőbb.
Nem ezt kérdeztem, de beszélj csak félre tovább.
De jut eszembe.anno akkor is kérdezgettem amikor a mákhoz vettek volna fel 7-19 ig de netto 250 ezerért.gondolkodtam rajta mi lenne ha altatásra esnék mindig haza..de az jo munkahely lett volna
Vagy legutobb kulfoldre hivtak tolmacsnak.
Akkor is itt ketdezgettem.
36
A 18-as kommented pl, az is arrol szol miert nem utaltam csekkeztem meg akarmi. Erre irtam hogy mert mast fizettem be!nem a tigaz hanem lalber telsamla pelenka meg minden égetőbbet.
Erre irod hogy nem valaszolok.
Legalább már nem is tudom a tigáz vagy a gyk idegesit e jobban :)
miert nem utaltam csekkeztem meg akarmi
Jézusom... miért nem fizeted be most csekken, te liba, ha van csekked, és az üfsz-re nem jutsz be a meló miatt? Minimális szövegértésed sincsen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!