Káros, ha sokszor bezavarjuk a gyerekeket a gyerekszobába, hogy nyugodtan beszélgethessünk?
Ha azért arra is hagytok időt hogy meghallgassátok a gyerekeket, foglalkoztok velük, akkor nem káros, hogy néha márpedig legyen nyugi, és játszanak a szobájukban.
Persze ha egész nap az megy hogy mihelyt akar mondani vmit egyik gyerek le van hurrogva az már káros lehet, de gondolom azért nem ez a helyzet.
nem a szóhasználatodba akarok belekötni, de ha "bezavarod őket" az szerintem büntetés, ok nélkül büntetni pedig nem szabadna.
de ha megkéred őket, hogy menjenek és játszanak a szobájukban az teljesen normális dolog.
Nekem ez nagyon küzdelmes és fárasztó időszak volt. Hazaérve én voltam az újdonság, mind velem akart játszani. És játszottunk vacsoráig. Aztán fürdés, fekvés.
Mikor elaludtak, akkor tudtuk megbeszélni a dolgokat a feleségemmel.
Illetve az új házba (ahol közben a felújítás folyt napközben) este 10 kor indultam el, hogy tegyek a kazánba tüzelőt, és kiszellőztessem a házból a párát.
Mi este 8-kor fektetjük a gyerekeket és ha valami nagyon fontos van, akár 11-ig is tudunk beszélgetni a férjemmel.
Miért nem rakjátok őket inkább ágyba időben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!